DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Jesenska obleka Culito iz Španije - nova kolekcija 2018

  15. 10. 2018      Iz sveta mode

Tukaj je! Tu je nova kolekcija priljubljene modne znamke Culito iz Španije . Jesenski in zimski stresi, vse dame, ženske in dame v tej kolekciji bodo dobesedno zasijale. Čeprav so temne, umirjene barve značilne za jesensko sezono, boste s Culitom zasijali z vsemi barvami in sploh ne skrbite. In ker so obleke osnova skoraj vsake ženske garderobe, smo se odločili, da članek posvetimo Culitu iz Španije .

Španska znamka Culito iz Španije je zelo živahna, navadili ste se, drage dame. V tej kolekciji boste našli tudi manj zgrešene koščke. Ni treba posebej poudarjati, da oblikovalci te blagovne znamke ne pozabijo na najnovejše modne trende, zato ne skrbite, da ne boste sodelovali. Ne glede na to, ali boste izbrali dolgo obleko, midi ali mini dolžine, z vratnim izrezom ali turtleneck, Culito zagotovo ne boste izpustili.

V smislu rezov so v trendu in imamo vse vrste. Kar zadeva materiale, se jim tudi letos preprosto ne morete upreti. Vsi kosi so izjemno prijetni, lahki in dobre kakovosti. Nekatera oblačila so lahka in nekatera močnejša, odvisno od tega, kje in kdaj jih želite potegniti ven. Ne glede na to, ali gre za maturo ali delo, domišljija nima meja. Oglejmo si sijaj.

obleka Culito iz Španije

obleka Culito iz Španije

obleka Culito iz Španije

obleka Culito iz Španije

Več navdiha najdete v naši naslednji epizodi Različna televizija !

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij