+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Italijanski slog vam bo ustrezal!

  11. 12. 2017      Iz sveta mode

Bella Italia! Poleg španskega temperamenta se naš čar pojavlja tudi v našem eshopu v vedno večji obliki. Sestavili smo nekaj novih blagovnih znamk, ki smo vam jih prinesli iz Italije. In ker je italijanska moda lepa, okusna in izvirna, verjamemo, da se boste vanjo zaljubili tako hitro kot mi. In ker imamo veliko zanimivih italijanskih blagovnih znamk, smo se odločili, da jih vse sestavimo in vam predstavimo enega za drugim v tem članku.

Prepričan sem, da ste navajeni na tedne Lidla in Italijan je eden vaših najljubših. Pridite in uživajte v italijanskem drugačnem tednu z nami! In ne samo teden, ampak celo leto;) Najnovejša in najbolj vroča blagovna znamka našega ešhop je blagovna znamka Rinascimento . Iz te blagovne znamke lahko izberete obleko za priložnostne obrabe in tudi za maturantski ples.

Rinascimento

Sledi elegantna Fornarina in njeni trendovski (ne samo) čevlji, ki jih boste vzljubili že po prvem oblačenju. Blagovna znamka predstavlja različne sloge, od športnih do elegantnih. Kolesarji, klini ali klasični gleženj ali elegantne pete. Čevlji so ekstravagantni, kot tudi oblačila, kar je značilno za Fornarino .

Fornarina

Nežna in očarljiva Deha v športnem duhu. To je še ena elegantna blagovna znamka iz Italije. Oblikovalci so se zgledovali po italijanskih plesalcih in tako Deha predstavlja koščke elegantnih, športnih, ekstravagantnih, luksuznih, kakovostnih, prijetnih in najbolj udobnih . Nekateri kroji so res zanimivi, nekateri spodobni in kljub temu si jih lahko privoščijo vsi, ne glede na značaj in starost.

Deha

In prijetno nakit Ops! Predmeti, ki obleko natančno prilagodijo, so glazura na torti. Ta italijanska blagovna znamka predstavlja nakit, ki ga boste uživali v nošnji vseh oblačil. Slovi po svojih originalnih plastičnih kosih in zdaj ponuja široko paleto različnih materialov. Na primer, kosi pocinkanega jekla v različnih barvah s kamni Swarovski.

Ops! Predmeti

To je bila samo degustacija, vendar imamo za vas druge italijanske blagovne znamke, na primer vašo najljubšo torbo O , plastične torbice z občutkom za podrobnosti, ki jih lahko sestavite, glede na vašo fantazijo. Italijanske blagovne znamke postavljajo trende in preprosto imajo slog . Italijanski vetrič spravimo v omaro !

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij