+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Imamo novo blagovno znamko plastičnih čevljev - Ipanema

  19. 06. 2018      Iz sveta mode

Tu imamo tako majhno nadlego in radi bi vam nekaj uradno priznali. Obožujemo plastične čevlje. Ker na svoji jadrnici v e-trgovini nosimo blagovne znamke Melissa , Crocs in Zaxy, na nogah nismo nosili skoraj nič drugega. No občasno obavili smo Converskyja ali Hilfigeryja, vendar nas nekako povleče do tistih plastičnih kosov in to iz več preprostih razlogov. So trajni, brezčasni, udobni, prilagodljivi in okolju prijazni. Da bi nekoliko razširili svojo plastično kolekcijo, smo dodali novo blagovno znamko na krovu. Ipanema.

flip flops Ipanema

Ipanema je bila ustanovljena leta 2001 in prihaja iz Brazilije. Ime je dobila po znanem okrožju v Rio de Janeiru, ki je znano po neskončnem življenju. Čevlji zagotovo ne zanikajo svojega izvora, še posebej zato, ker nosijo vzorec tlakovane dobro znane plaže Ipanema Calçadão. Nekateri čevlji imajo ta vzorec na podplatih, nekateri na notranji podplatu.

Ipanema

Skupna lastnost vseh čevljev je seveda material, imenovan Flexpand, ki ga je mogoče 100% reciklirati . Ko torej kupujete čevlje, boste uživali ne samo v sebi, ampak tudi v okolju. Poleg tega je znamka cenovno dostopna in lahko bi rekli, da so cene teh kakovostnih čevljev več kot sprejemljive. Ipanema je najbolj znana po svojih petard. Za to blagovno znamko so flip flops legendarni in ko se odpravljate na počitnice in se ozrete okrog vas, stavimo, da je veliko flip flopsov iz te blagovne znamke in nič čudnega. Niti mi se nismo uprli, ne zato, ker se želimo združiti z množico, ampak ravno zato, ker želimo izstopati iz nje. Niso flip flops kot flip flops, so flip flops, kakovostne in elegantne .

flip flops Ipanema

Zaenkrat je videti, da znamka proizvaja samo flip flops. Toda ne motite se Ipanema ponuja tudi elegantne sandale ali udobne copate . Blagovna znamka vsako leto prihaja z najrazličnejšimi trendi in dizajni v številnih barvah in oblikah. Tako imaš vedno kaj izbrati. In vsak kos izberemo skrbno za vas, saj se držimo gesla: Bodi drugačen.

Ipanema nosi tudi hollywoodske zvezde, kot so Angelina Jolie, Halle Berry, Kate Hudson in Ashton Kutcher. Skratka, ikonične čevlje nosijo znane osebnosti, ki jih imajo ljudje z vsega sveta radi, zato pridejo in se zaljubijo v te neverjetne čevlje, to blagovno znamko.

copati Ipanema

sandale Ipanema

Več navdiha najdete v našem videu na Različni televiziji

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij