+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Ideje za darila za ženske

  03. 12. 2018      Iz sveta mode

Božič, božič prihaja, pojmo prijatelje. Tako je, po enem letu spet prihaja božič. In to je tisto? To je super, ker se lahko veselimo veliko lepih trenutkov z družino in prijatelji, najbolj pa se lahko veselimo daril. In ker je v svetu odraslih znano, da moramo pomagati Jezusu in vemo, da pogosto ni enostavno najti darila, smo za vas pripravili več vrst.

V tem članku lahko navdihnete ideje za darila za ženske. Še posebej vi, gospodje, za svojo dragoceno polovico. Pa tudi vi, dame, za svoje matere, babice, hčere, tete ali prijateljice. Vrnimo se čez eno leto, postavimo se v vlogo Božička in izberemo nekaj za "naša dekleta." Ker vemo, da je včasih težko udariti po velikosti, bomo svoje vrste osredotočili na darila, ki jih ne potrebujete velikosti.

Za partnerja

Kot pravi, nobena ženska še nikoli ni bila užaljena zaradi bleščečega kosa nakita, zato imamo jasno obliko v obliki nakita italijanske blagovne znamke Ops! Predmeti, ki so izraziti in nenavadni. Kar bo zagotovo ugajalo vsaki ženski, je torbica. Takšna luksuzna torbica Calvin Klein ali z divjimi dizajni iz Desigual , a hkrati tudi brezčasna O torbica vam ne sme manjkati pod drevesom. Odvisno je od ženinega okusa, zagotovo pa boste uganili.

ženska torbica Calvin Klein

Za mamico

Razveselilo vas bo tudi kakšen eleganten modni dodatek, kot so denarnica, torbica ali šal znamke Desigual . Z darilnim kozmetičnim setom Santoro zagotovo ne boste ničesar pokvarili. Če vaša mama rada nosi smele in barvite modne kose in si upate izbrati velikost, potem zagotovo pojdite po čudoviti ženski obleki Desigual .

ženska obleka Desigual

Za babico

Ne glede na to, ali izberete skodelico za katastrofe ali izvirni kip, komplet krožnikov ali okrasno blazino, lahko uživate v babici z nekaj originalnimi dodatki za dom. Imate pa doma babico, ki rada nosi modne modne obleke, nato pa ji priskrbite barvit Desigual šal ali torbo Anekke . Popolnoma jo bo odpihnila.

Anekke torbica

Za hčerko

Razveselite svojo ljubljeno hčerko z originalnimi dodatki Santoro . Pridobite ji vso opremo. Prednost blagovne znamke Santoro je, da lahko zbirate posamezne kolekcije in imate ideje za darila od božiča do rojstnih dni. Izberite na primer temo za punčko Ladybird in lahko kupite torbo za princeso, denarnico, šolsko torbo, škatlo s svinčniki, delovni zvezek, pisalni komplet, dežnik ali dišečo kozmetiko.

Za prijatelja

Zagotovo vas bo razveselil prijatelj. Ni važno, ali ste izbrali Woodwick ali Yankee Candle . Oba imata nekaj v sebi. Obe sta narejeni iz naravnih sestavin. V Woodwicku je tudi leseno steno, ki pri vžigu prijetno poči . In ne samo svečk, ampak tudi voskov, dišečih biserov, smrdi v vtičnici ali v avtomobilu. Skratka, vse, kar diši po prijateljevem okolju, v katerem preživijo največ časa. Lepa stvar je, da se vas vsakič, ko zavoha vonj, spomni.

yankee sveča

Veliko navdiha boste črpali v našem delu Različna televizija !

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij