+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Homedecor - Naj bo vaš dom dom

  22. 06. 2018      Iz sveta mode

Drugačna ni le modna prodajalna z oblačili, torbicami in čevlji, temveč tudi e-trgovina s stilskimi dodatki za dom. Ne le, da se radi lepo oblečemo in poskušamo oživiti dolgočasne modne ulice, radi živimo v stilu in skrbimo, da tudi vi lepo in stilsko živite, zato nenehno širimo našo hišno dodatno opremo z dizajnerskimi kosi.

Poleg stilskih dodatkov za dom za dizajnerske kopalnice, spalnice in dnevne sobe ter dišav Yankee Candle, smo pravkar založili zanimive kose, ki bodo popestrili vašo notranjost. In kaj si lahko predstavljate? Elegantni svečniki, izvirni kipi, brezčasne ure, čudoviti krožniki in druge pomembne podrobnosti, zaradi katerih je vaš dom dom. Kdor vas pride obiskati, bo zbledel od zavisti in vprašal, od kod imate ta edinstven kos, in ponosno boste rekli, da jim ne boste povedali, ker ste drugačni .

Kako narediti eleganten dom? Če ne marate dolgočasnih notranjosti, vendar jih ne želite preplačati, se lahko posvetujete z notranjim oblikovalcem. Lahko pa sledite preprostemu postopku. Pri gradnji novega doma ali obnovi starega začnite z osnovno barvno sinhronizacijo. Barvajte čisto belo, sivo ali bež barvo, izberite pohištvo v enakih ali vsaj podobnih tonih in šele nato dodajte dodatke. Neprestano lahko spreminjate barve, dodatke, se menjate, premikate, kupujete itd. Pomembno je, da se počutite kot doma.

Poleg kovinskih skulptur in svečnikov , ki se slučajno popolnoma ujemajo, lahko razstavite na policah ure v zasnovi budilke . V našem eshopu boste poleg teh ur v črni barvi našli tudi ure v beli, talni, pa tudi stenski uri, v slogu Provance ali svetle barve.

Odlična storitev vam bo pokazala eleganten pladenj . Okrasila bo ne le vašo kuhinjsko mizo, temveč tudi konferenčno ali vrtno mizo. Uporablja se lahko za vsakodnevno uporabo, za hrano, pijačo, lahko pa tudi kot okras v dnevni sobi, tako da na pladenj postavite cvetlične lončke s čudovitimi cvetovi. Skratka, domišljija nima meja. Poleg okroglih pladnjev lahko v našem prodajalni najdete na stotine kvadratnih pladnjev. Od tega moraš znova izbrati. Oba modela v čudovitem brezčasnem dekorju .

Če želite pravi drift, potem ne smete zamuditi teh dveh simpatičnih kipov. Ne glede na to, ali opremljate vrtec, spalnico ali dnevno sobo, bodo našle svoje mesto doma. Kipi so spet kovinski, barviti, veseli, preprosto smešni in vsakič, ko jih pogledate, bomo stavili, da vam bodo nasmehnili obraz .

Več navdiha najdete v našem videu na Različni TV !

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij