DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Happy Socks - srečne nogavice, ki vas bodo osrečevale

  23. 02. 2016      Iz sveta mode

Happy Socks je zasanjana blagovna znamka, ki je na trgu že precej kratek čas, za milijone navdušencev. Happy Socks naredi elegantne, barvite in precej počasne nogavice, ki poživijo vsako obleko in vaš vsakdan . Pozabite na bele, črne in nevsiljive gležnje. Izpostavite noge svetu. Vesele nogavice, ki jih izberejo vsi. Podjetje proizvaja ne samo nogavice, ampak tudi kratke hlače, boksarice in hlačke. Izbirajo dame, gospodje in celo malčke .

Vesele nogavice. Vir: https://www.slamonlineph.com/

Morate priznati, da so ustvarjalci blagovne znamke imeli resnično izvirno idejo, ki je luč dneva ugledala spomladi 2008. Dva prijatelja sta imela vizijo širjenja sreče skozi vsakdanje potrebe. Zato so združili barvni dizajn, udobje in kakovost, da so ustvarili tako nujne nogavice . Danes se te pisane lepotice prodajajo v več kot 70 državah.

Vesele nogavice. Vir: Different.cz

Kot smo že omenili, lahko izbere absolutno vsakdo. Ne bojte se eksperimentirati z barvami in ekstravagantnimi vzorci takoj, ko čez dan pogledate v noge, stavite se, da se vsaj vsakič nasmehnete. In nad potomstvom se boste stopili kot ljubek in eleganten v pisanih nogavicah. Lahko dobite celo družinsko zasnovo, saj lahko nosite enake kose kot celotna družina.

Za mamico

Vesele nogavice. Vir: Different.cz

Za očeta

Vesele nogavice. Vir: Different.cz

Za ljubico

Vesele nogavice. Vir: Different.cz

Nogavice so postale zelo priljubljene zahvaljujoč novemu moškemu slogu "Smart and Casual" - Formalno, a udobno. Ta slog se je zaljubil v gospodje, ki sovražijo dolgčas.

Vesele nogavice v pametnem in priložnostnem slogu.

Happy Socks ponuja skoraj neskončno raznolikost modelov in modelov z uporabo široke palete barvnih kombinacij in originalnih modelov . Proizvajalci ne ostanejo le pri nogavicah, ampak ponujajo tudi žensko in moško spodnje perilo .

Vesele nogavice. Vir: Different.cz

Vesele nogavice. Vir: Different.cz

Navdihnite se z novo kolekcijo Happy Socks na www.different, cz in bodite drugačni, predvsem pa veseli .  

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij