DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Happy Nogavice - vesele nogavice za noge

  06. 12. 2017      Iz sveta mode

Že imate svojo kolekcijo Happy Socks? Kajne? Ne mislite tega! Torej, zberite nekaj! Jebiga Pokémon, ta igra je čez zenit, skupaj si omislimo kaj drugega. Kaj pa začnemo zbirati vesele in igrive Happy Nogavice ? Nekaj bomo naredili zase in za svojo okolico. Stopala bomo v toplem slogu in drugi bodo veseli, da nam bodo pod drevesom dali nekaj!

Vesele nogavice


Ker prihaja božič in podarjanje nogavic je klasika, v našem primeru pa bomo resnično veseli. Happy Socks je modna znamka , ki jo je ustanovilo smešno par prijateljev, ki so se odločili, da bodo srečo širili po vsem svetu. Želeli so prinesti srečo v naše vsakdanje življenje, zato so si izmislili nogavice, ki jih običajno nosimo in ki nam bodo zagotovo pričarale nasmeh na obrazih. In uspeli so.

Končajte z dolgočasnimi sivimi, črnimi in belimi nogavicami, ki se jih sramujemo. Pozdravite močne, barvite in nepričakovane nogavice, ki jih ponosno pokažemo! Slog barvnih nogavic je pri moških še posebej priljubljen zaradi stila Smart & Casual . Stavim, da ste gotovo opazili čednega moškega v obleki, ki je oblekel pisane nogavice iz poliranih mokasin. Kako ste se počutili? Ste se nasmehnili? V mislih? Njemu? In to je cilj te blagovne znamke.

S časom gre ta znamka z roko v roki. In tako oblikovalci nenehno izumljajo nove in nove kose, ki ne bodo samo ugajali ljudem, ampak tudi praktično služili. Na primer, letošnja kolekcija jesen / zima 2017 poleg klasičnih višjih krojev, nogavic pod gležnjem, primerna na primer v balerinkah ali nizkih supergah Converse .

Vesele nogavice

Mislijo pa tudi na športnike in tako predstavljajo kolekcijo atletskih nogavic, ki so posebej narejene za absorpcijo udarcev, pritrditev gležnja in podporo loka. So višji in izbirate lahko med številnimi različnimi barvami in motivi.

Vesele nogavice

Še en vrhunec Happy Socks je, da lahko uskladite vso družino, od najmanjše do največje. In tako v dizajnu, barvi in igrivi. In kot je glazura na torti za nas komplete nogavic v darilnih škatlah. Za moške in ženske v različnih izvedbah. Večina nas uživa v igranju škatel, ki po odprtju predvajajo znano melodijo "Happy Birthday" ali "Jingle Bells" . Kar je samo popoln nasvet za darilo , a priznajte sami.

Vesele nogavice

Več o Happy Socks v našem videu na

Drugačna TV !

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij