DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Grendha - elegantni ženski čevlji

  20. 05. 2019      Iz sveta mode

Modni ženski čevlji modne znamke Grendha bodo navdušili vsakega ljubitelja brezčasnih modnih kosov. Čevlji Grendha so idealni za priložnostno obrabo modnih oblačil. Blagovna znamka, ustanovljena leta 1971 v Braziliji, predstavlja jakne, sandale, copate in druge tipe za vse ženske vseh starosti, ki si želijo neprijetnih pomladnih in poletnih stilov.

čevlji Grendha

Glavna domena čevljev Grendha je edinstvenost, bogata dekoracija in cenovna dostopnost. Takšne dlančnike Grendha očarajo ne le za pogled, ampak tudi za stopalo. So zelo udobni. Vsak par čevljev Grendha je iz sintetičnega materiala, ki se prilagaja na nogo, da je lahek, vzdržljiv, plus 100% reciklirati. Čevlji imajo prilagodljiv podplat, zato po prvem čevlju skoraj pozabite, da nosite nekaj čevljev.

Oblikovanje eksotične modna znamka Grendha prišli, da ljubezen in svetovno znane osebnosti, ki so se pridružile blagovne znamke in ustvarite lastno zbirko. Kot na primer pevka Shakira ali Ivete Sangalo . Skratka, čevlji Grendha ne bi smeli manjkati na vašem nosilcu za čevlje.

čevlji Grendha

čevlji Grendha

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij