+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Emu Valenki-kolekcija jesen / zima 2018

  23. 11. 2018      Iz sveta mode

Zima hitro prihaja,
mnogi od nas že razmišljajo
kar vzame na noge,
dokler niso zadeli mrazi.

Emu Avstralija

Dolgo razpravljane valenke so čevelj, ki ga nekateri sovražimo, drugi pa imamo brezmejno radi. Vi, ki jih imate radi, boste navdušeni nad člankom. In če ste nasprotnik bojevnika - ne skrbite, ne bomo vas prepričali, samo vas obvestimo o valenki Emu Australia . Naša srca so že osvojila, morda in morda tudi vas očarajo ...

Emu valenki imajo pozitivne lastnosti, ki jih ne morete najti v znamkah ali drugih znamkah. In deliti jih moramo z vami, ker so res vredni vaše pozornosti.

Ogrevala vas bo ovca ali celo krava.

Emu so narejene iz ovčje kože, včasih iz kravje kože, znotraj pa je izolirana ovčja koža ali volna. Tako se boste ogreli na vsakem koraku.

Uprejo se vodi in zimi!

Emu valji so razdeljeni na vodoodporne in vodoodporne , torej vodotesne in vodotesne. Če vas ujame nepričakovan dež, snežna meja ali se odpravijo na zimske zabave v snežni sneg, bodo noge ostale suhe . A upirajo se ne le vodi, ampak tudi hladni. Ovčja volna je kot temperaturni izolator. Pozimi vas bo ohranjalo toplo in hladno.

Ni vam treba skrbeti zaradi zdrsa ali bolečine.

Pri Emu Valenki boste cenili protizdrsni podplat , po katerem se lahko brez strahu pred zdrsom sprehajate po zaledenelih ulicah. Druga prednost je anatomsko oblikovan notranji podplat in ojačana peta . Stopala bodo v stabilnem položaju in vsak korak bo udoben, kot oblak.

"Ne čistij" - zdržali te bodo veliko zime!

Zahvaljujoč večplastnemu podplatu in ojačani peti, Emu Valves ne izgledajo kot drugi čevlji te vrste. Lahko jih nosite več zimskih sezon.

Emu Avstralija

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij