+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Emu niso samo valenki!

  20. 03. 2017      Iz sveta mode

Pod blagovno znamko Emu Australia si mnogi predstavljate svoje najljubše valenke, narejene iz prave ovčje kože in volne. Zimski čevlji, ki jih imate radi zaradi svojega popolnega udobja in edinstvenega sloga. Vendar morate vedeti, da Emu čevlji niso samo valenki, ampak tudi gleženj, perforirane superge, balerinke, klinasti čevlji ali sandale in jakne. Ena ima vse tipe skupnih, izdelana je iz visoko kakovostnih, vrhunskih materialov in prihaja iz Avstralije. Zamislimo si novo kolekcijo Emu Spring and Summer 2017.

Čevlji Emu so narejeni iz kakovostnega usnja, imajo prožen podplat in ojačano peto, razen če gre za klasične flip flops. Letos prihaja Emu s pametno kolekcijo, ki vsebuje čevlje, ki so podvrženi trenutnim modnim trendom, pa naj gre za barvo, material ali oblikovanje. Zamislimo si posamezne koščke.

Gležnjarji Emu

Škornji za gležnje so v trendu, nosite jih lahko spomladi in jeseni. Emu ponuja na primer brušene usnjene gležnarje iz bronaste kovinske izvedbe z gumijastimi vložki za lažje nalaganje ali gleženj v prahu s perforiranim zgornjim delom, ki ga lahko nosite v hladnejših poletnih dneh.

Čevlji Emu Australia

Čevlji Emu Australia

Superge Emu

Tudi superge ali čipkastih oblačkov v letošnji kolekciji ne morejo zgrešiti. Te so v čudoviti modri barvi, tudi perforirane, za udobno prezračevanje. Zahvaljujoč vsestranskemu dizajnu jih lahko nosite tako športno kot elegantno. Imajo ojačano peto in zahvaljujoč kakovostni izdelavi bodo trajali nekaj sezon, poleg tega pa nekaj let ne bodo šli iz mode.

Čevlji Emu Australia

Balerinke Emu

Vaše najljubše usnjene balerinke v kovinski obliki se bodo zaljubile v vaše prve čevlje. Ne le, da so videti razkošno, so tudi razkošno udobni. Imajo mehko notranjo podplat, zato jih lahko nosite ves dan. Zahvaljujoč perforiranemu dizajnu, ki krasi celotno površino čevlja, preprečujejo potenje, kar je tudi odlična poletna obleka.

Čevlji Emu Australia

Čevlji na klin

Pri Emu petah so letos klinčki s široko peto ali čevlji s široko peto absolutno "in". Lahko jih nosite brez obrobja in takoj imate "dva" čevlja.

Čevlji Emu Australia

Emu sandale

Sandale ne moremo pozabiti. Izbirate lahko med široko paleto barv in oblik. Sandali Emu imajo različne pripomočke, oblike in imajo tudi mehkejši podplat. Tako so oblikovalni, udobni in preprosto in dobro ne smejo zamuditi vašega čevlja. Vendar ne verjamemo, da se bodo v omari za čevlje dolgo ogrevale, saj jih boste želeli stalno nositi, če vreme dopušča.

Čevlji Emu Australia

Če želite več navdiha, nasvetov in nasvetov o Emu Avstraliji in njeni novi kolekciji, si oglejte in oglejte še eno epizodo naše televizije Different. ;-)

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij