+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Emu krzneni copati - trend, ki se mu ne morete upreti

  14. 09. 2018      Iz sveta mode

Novi čevlji Emu bodo stopala ogreli!

Ali poznate stalen občutek neprimerno hladnih stopal? Je vseeno, ali je to hladen poletni večer ali lepo jesensko jutro - vaša stopala so kot ledena na dotik? Ali želite odpreti grde copate in odpreti obiskovalcem v "krznenih" nogavicah ni ravno košer?

Ne obesite glave - obstajajo Emu copati, ki ogrevajo ne samo noge, ampak tudi vaše srce. Copati za trenutke udobja doma, eleganten sprejem obiskovalcev in za vaš užitek.

Emu copati

Ker avstralska blagovna znamka Emu deluje z najbolj kakovostno ovčjo kožo in volno,   ni čudno, da so ti copati iz ovčje volne, ki vas bodo božali na vsakem koraku in ogreli vsak centimeter vaših stopal in stopal.

Podplat je nedrseč, dizajn pa je nepremagljiv. Vse, kar morate storiti, je, da izberete barvo - elegantno črno, subtilno rjavo, subtilno sivo ali nezamenljiv kerozin. Zato zdrsnite vanje!

Emu črni copati

Emu copati Mayberry Grey

Emu copati Mayberry Teal

Ste se tako zaljubili, da ga ne želite nositi samo za dom? Se želite pokazati vsem svetu? Nosite model z dvojnim podplatom, ki je prav tako nedrseč in dodatno oblikovan z utori za odboj vode. Tako lahko krznene copate Emu nosite zunaj in navdihnete vsako žensko okoli.

Emu Mayberry 2.0 Dove Grey

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij