DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

EMU Avstralija pomaga

  25. 10. 2016      Iz sveta mode

Milijoni ljudi po vsem svetu pijejo nečisto vodo, kar povzroča resne bolezni. Vedno več nedolžnih otrok umira zaradi aidsa, malarije ali nevarnih ošpic. Ženske in njihovi otroci imajo dolge ure do čiste vode, ker nimajo druge izbire. Blagovna znamka EMU Australia se je zato odločila pomagati.

EMU Australia je vodilna avstralska znamka čevljev, ki verjame v lepe, preproste in udobne izdelke in si prizadeva izboljšati našo pot skozi življenje. EMU se ponaša s čisto naravnimi izdelki , pri čemer uporablja kakovostne materiale, kot sta ovčja koža in volna in vsako leto uvaja različne inovacije.

EMU Australia se je združil z mednarodno dobrodelno organizacijo WaterAid za podporo pomanjkanju pomanjkanja pitne vode. Prizadevajo si, da bi vsaka posameznica dobila čisto vodo. Zahvaljujoč temu partnerstvu je 19 najrevnejših skupnosti na svetu "za vodo" in tako imajo neoviran dostop do pitne vode.

Z izboljšanjem dostopa do pitne vode in učinkovitim sanitarijami WaterAid pomaga preprečevati bolezni. Zmanjšuje število smrti, povezanih z nečisto vodo. Otroci imajo namesto vode veliko več časa za šolanje, odrasli pa imajo možnost, da izboljšajo svoje življenjske pogoje.

Organizacija je posebej osredotočena na Vzhodni Timor in Papuo Novo Gvinejo . Lastnica EMU Pavla Neat je sama obiskala Vzhodni Timor, da bi se prepričala, kaj beda prizadene to območje.

In kako deluje sodelovanje? Če kupite vodoodporne EMU valenki ali drugo obutev, boste prispevali k temu projektu. Za vsak nakup dobite praktično plastenko iz kositra . Tako vas steklenica vsakič spomni, da ste naredili dobro, da resnično pomagate tam, kjer je treba. Vsakič, ko greš iz te steklenice, spoznaš, da je nekdo v skupnosti pil čisto in koristno vodo. In če želite pomagati, si priskrbite čevlje EMU in bodite drugačni!

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij