+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Eliza - vodja področja za Romunijo: Moj srčni slog

  11. 02. 2019      Iz sveta mode

Dragi naši, ker smo v Različnem moštvu lepo navijali in čeprav imamo srce na pravem mestu, smo drug drugega, duh, telo, nacionalnost, predvsem pa slog. Zato smo se odločili, da vam razkrijemo nekaj svoje "zasebnosti". Predstavljamo vam člane naše ekipe in vam pokažemo, da je modno delo odvisnost, veselje, zabava in ljubezen do življenja.

Eliza de la Differenta.ro

"Njeno okrožje je Romunija, njen stil je sijajen. Eli iz Differenta.ro dela dan in noč. Njegov cilj je komunicirati s strankami in prevajati, prevajati in prevajati ... vse. "
  • Kdo je Eli?
    Energija, barve, živahnost: to je Eli znotraj in zunaj. Ne samo, da je mati šestletnega Patricka, tudi polno dela za Different. Verjamejo v povezanost med ljudmi, v njihovo sinergijo. Pravi, da je svet lepši v barvah. Obožuje raznolikost, raznolikost, potovanja, učenje. Njegova posebna sposobnost je romunska :). Preprosto ljubi komunikacijo z romunskimi strankami. Dela z vsem srcem, zato strankam ne pomaga le pri vsakodnevnih stvareh, ampak se rada pogovarja z njimi in jih osebno spozna. Pravijo, da se nameravajo srečati s strankami na kavi, ko prispejo v domačo državo.
  • Kaj vključuje vaše delo? 3 leta iščem romunsko različico Različne od A do Ž.
  • Kje lahko stranke vidijo vaše rezultate dela? Sem obraz, besedilo in glas romunskega Differentua.
  • Kako izgleda vaše delo? Na mizo   stoji edina živa roža v pisarni, za katero nežno skrbim. Tudi moji kolegi že priznavajo, da potrebujem malo več prostora za svoje delo okoli sebe, znan sem tudi po svoji nepogrešljivi škatli prve pomoči, ki je polna sladkarij.
  • Kaj vam je pri Differenti najbolj všeč? Naša ekipa.
  • Po delu zabava. Kaj počnete v prostem času? Kje, kako se sprostite? Zvečer se sprostim ob knjigi ali filmu. Dišeče sveče so del pravega vzdušja . In absolutno vas ljubi od nas.
  • V kakšnem slogu oblačil se počutiš najbolje? Najbolje se počutim v oblačilih, ki so elegantna, barvita, izvirna, z vzorcem, cvetovi. Preprosto noro.
  • Imate še kakšne najljubše znamke? Obožujem Culito iz Španije , to je moja srčna afera. Seveda mi Desigual dobavlja tudi mojo stojalo za čevlje. Nato označite Melisso in Tommyja Hilfigerja.

Slog mojega srca

Verjetno nihče ne ve, toda Eli je skromna odrska voditeljica, vsakič, ko snema nove epizode Različne televizije , je tako nervozna, da ji navadno nasmejan obraz pade, dih in utrip sta hitra, in ne govori, dokler ne stopi pred kamero. Toda rezultat je vedno vreden. To je tudi naša Eliza de la Differenta.

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij