+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Drsni copati - trendi čevlji za poletje 2019!

  08. 05. 2019      Iz sveta mode

Idealni čevlji za poletje? Jasno drsite copate! Zakaj? Ker jih je enostavno obleči in obleči, so neverjetno udobne! Je primerna za obleke ali bolj elegantne obleke? Definitivno da! In ker je ta modni trend dobesedno raztrgal torbo, smo se zmenili s svojim šoferjem. Izbirate lahko med različnimi modnimi znamkami, trendi, dizajni in slogi. Od elegantnih do športnih, ortopedskih, plastičnih ali usnjenih. Predstavljajmo si jih.

Kaj pravzaprav drsijo copati? Imajo eno skupno značilnost. Zanje je značilen en masivni trak čez pot. Izbirate lahko med nami, kot smo že omenili, iz različnih modelov. Ne glede na to, ali ste izbrali športni slog v preprostem dizajnu ali celo drsne copate na ploščadi, zagotovo ne boste stopili naprej. Na voljo imamo te modne čevlje Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Melissa ali Crocs in še veliko več.

Drsni copati Calvin Klein

Med modno znamko Calvin Klein lahko izbirate med več vrstami in številnimi barvami. Ali želite udobne copate z neoprenskim vložkom ali vse plastične kose? Imate jih. Pri nas izberete in verjamemo, da niti en kos. Številčenje teh copat je različno, zato upoštevajte tabelo pretvorbe velikosti za vsak posamezen izdelek.

drsni copati Calvin Klein

Drsni copati Tommy Hilfiger

Če iščete brezčasen in športno oblikovan ali eleganten kovinski klinasti copati, potem je Tommy Hilfiger očitna izbira. Na našem šoferju boste našli tudi moške copate Tommy Hilfiger, da se boste lahko ujemali s svojo drago polovico. Dejstva, da so ti čevlji izjemno udobni in ustrezajo vsem oblačilom, verjetno ni treba omenjati, ko pa smo že tam, je res.

Drsni copati Tommy Hilfiger

Drsne copate Melissa

Znan vonj po žvečilnih gumih, prožen material in spominski vložki. Ja, govorite o odličnih čevljih Melissa . In ker znamka Melissa tudi v modnih trendih ne zaostaja. Odlikujejo jih edinstveni drsni copati iz vanilije, ki so dodatno okrašeni s stilskim trakom za trakove.

drsne copate Melissa

Drsni copati Crocs

Elegantni klinasti copati, ki okrasijo 3D cvetlične in kovinske aplikacije. Ortopedska vložka, masažne točke, ultra lahek material Croslite. To so edinstveni Crocs copati na platformi. Crocs lahko izbirate med številnimi oblikami, oblikami in barvami, dejstvo pa je, da imate med njimi veliko izbire.

Drsni copati Crocs

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij