BREZPLAČNA DOSTAVA + DARILOBREZPLAČNA DOSTAVA + DARILOŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Drsni copati Calvin Klein

  12. 06. 2019      Iz sveta mode

Tudi udobna moda je lahko v trendu! Poleti si vsi želimo čevljev, ki se prilegajo kamor koli, razvajamo noge na vsakem koraku in jih nosimo največ dve sekundi. Tu so! Svetovne ikone drsnih copat Calvin Klein!

Drsni copati Calvin Klein

Morda se zdi, da so ti modeli primerni samo za bazene ali kot copati (prej so to res bili), vendar jih zavajajte. Drsni copati so že nekaj sezon v sprednjih vrstah vrhunskih poletnih čevljev. Nosijo in ljubijo jih ženske in moški po vsem svetu.

V Calvin Klein boste našli tudi modele unisex , tako da lahko stavite na "seznanjene" mode in se s svojo dragoceno polovico dotaknete enakih, da se doma ne boste prepirali ali prepirali o njih, ko boste videli, kako odlični so videti, enostavni za vzdrževanje in kako neustavljivo udobni in lahki so.

Izbirate lahko med copati iz plastike ali v kombinaciji z neoprenskimi paščki. Vsak par je drugačen, vendar so vsi unikatni. Izberite samo svoje najljubše in pojdite na vodo, izlet, počitnice na plaži ali mesto, da vam uspe. Verjemite, da jih boste zasukali le sporadično in vse, kar bi vas moralo motiti, je samo popolna pedikura :-)

Copati Calvin Klein

Calvin Klein

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij