DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Dizajnerski šport - nova kolekcija SS19

  01. 03. 2019      Iz sveta mode

Kot poroča nova kolekcija Desigual za pomlad in poletje 2019, "Sport Is The New Spring". Lahko bi rekli, da je tako, večina od nas se ukvarja s športom, zlasti na začetku tople sezone, da postavi figuro v kopalke. Običajno je to posledica božičnega prehranjevanja in novoletnih resolucij. In zato imamo veliko navdiha za vas, da kar najbolje izkoristite to. Novi športni modni predmeti znamke Desigual, ki bodo lepo prilagodili vašo športno zabavo od glave do pet.

Oblikovni šport

Ta športna kolekcija Desigual je še korak dlje, kot se morda zdi. Vsako leto jo preizkušamo in vsako leto jo oblikovalci izboljšajo in izboljšajo. Je bolj tehnična, funkcionalna, izvirna, več je o nas in naših potrebah . Športni kosi so narejeni iz najboljših tehničnih materialov, ki jih je oblikovalec združil z najnovejšimi trendi, z živimi odtisi, tako da se bo vsak, ki jih nosi v športu, počutil varnega v vsakem pomenu besede.

V tej kolekciji pride vsaka športnica na svoje. Našli boste ženske športne serije, zasnovane za vsak posamezen šport. Tekač je lahek, tehničen, dihan, prilagodljiv in izjemno udoben. Če potrebujete lahke tkanine s kontrastnimi odtisi v živih barvah in radi hodite na fitnes, jogo, ples ali pilates, izberite vadbeno linijo, ki podčrta žensko postavo in vam daje popolno svobodo gibanja.Oblikovni šport


Kot vsako leto ima tudi ta nova športna kolekcija Desigual 4 osnovne zasnove, ki jih lahko prosto kombinirate in se popolnoma ujemate. Lahko dobite popolno obleko od jopice do funkcionalnega zgornjega dela tanka, gamaše, športnih čevljev ali torbe. Ali pa kombinirajte posamezne modele.

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij