+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Dišeče sveče WOODWICK

  10. 10. 2018      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, zFaJLH0XMWA)%

WOODWICK

Ali želite biti tako očarani kot mi? Udobno se usedite nazaj. Naredite si skodelico čaja ali kave in si privoščite nekaj dobrega. Samo tako lahko uživate v novi epizodi Woodwickove delavnice Različna TV.

Woodwick proizvajajo od leta 2006 in ga postopoma začnejo promovirati po vsem svetu . Temelj te blagovne znamke je izdelava dišečih voskov in sveč. Ponuja tudi dišeče gele in slamice. Danes si bomo v glavnem predstavljali Woodwick sveče.

Sveče Woodwick imajo nešteto lepih lastnosti, zaradi katerih izstopajo od vseh konkurentov. Pojdimo do prve posesti - lesenega stena. Klet za les je iz naravnega lesa in zahvaljujoč temu stenju naredi svečo pomirjujoč zvok prasketanja lesa. In to morate samo slišati! Druga ključna lastnost je obdelava.

Naj gre za oblike samih sveč, ki so v steklenih "vazah" ali nadev, ki ga sveče vsebujejo . Woodwickova dekorativna obdelava sveč je razdeljena na različne velikosti in oblike. Vaze so lahko majhne, srednje velike in velike ali ladijske. Ko se osredotočimo na polnjenje sveč, vemo, da je nekaj drugače . Sveče Woodwick so napolnjene s sojinim voskom, ki ima lahko različne barvne kombinacije in arome.

Če še vedno želite izvedeti več, si oglejte novo epizodo, polno informacij o Woodwicku. In če ste v začetku tega članka dali svoj nasvet, verjemite, da vas takšno dobro počutje s svečami Woodwick čaka vsak dan. Ker se ne morete upreti.

Sveče Woodwick

Objavil: Martin Špeta

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij