+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Differenta Design - Nasveti za ženske obleke

  01. 02. 2019      Iz sveta mode

Definitivno imamo modo v Different, to že veste . In ker na svetu nikoli ni dovolj modnih kosov in ne želimo, da bi bile naše modne ulice dolgočasne, smo naredili lastno blagovno znamko Differenta Design . Nekateri koščki so smešni, nekateri nori, vendar so vsi v enem unikatni. V tem članku bomo pogledali elegantne ženske kose, ki jih preprosto morate imeti.

Differenta DesignPoskusite iti v gore v ženski majici z legendarnim sporočilom Standa Cutters: Majn taktika poskusi jebemti! in se uskladite s svojo ljubljeno osebo. Ali pa pojdite na cel kup, nihče vas ne bo pogrešal na nobeni Apres smuči . Ali pa hčerki kupite: "Očka vam bo napovedal vojno!" Naj njeni ženinji malo spoštujejo.

Differenta Design

Differenta DesignTu lahko najdete tudi modne kose, ki vam bodo ustrezali preprosto in preprosto. In svetu boš pokazal, da si drugačen. Ker dolgočasnega ni več nositi.Differenta Design

Na vaši glavi imamo kape Differenta Design, narejene z ljubeznijo na Češkem. S pomponom, ki je videti kot luksuzno pristno krzno. A ni. Tako vam nobena žival ne bo zamahnila po glavi in kljub temu vam bo resnično ustrezala. Kajti kdor ima kapo, je zmagal in ti elegantni kosi ustrezajo prav vsaki glavi.

kape Differenta Design

Več navdiha najdete na različnih televizijah !

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij