+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Desigual SS19 - nova kolekcija pomlad / poletje 2019 zdaj in tukaj!

  21. 12. 2018      Iz sveta mode

Voila, ja, dobro ste prebrali, čeprav je samo božič, ampak vemo, da se moramo v novem letu spomladi in poleti obleči v novo leto in to tudi že veste. Nova kolekcija modne znamke Desigual za pomlad in poletje 2019 je pravkar pristala na našem eshopu in ne moremo pokazati, da je božanska. Brez skrbi, lepote zagotovo ne bomo obdržali zase, delili jo bomo z vami, zdaj in tukaj!

Čeprav se je zima šele začela, smo, kot vsako leto, zaloge za prihajajočo sezono na zalogi. Toda to ne spremeni dejstva, da je polno lepih in praktičnih kosov, ki jih lahko nosite zdaj. Nosite lahko Desigual vse leto. Šele v zimskem "poletju" oblecite malo napeve z nogavicami in škornji.

Tudi trenutna kolekcija je polna oblikovalskih, izdelanih kosov. Nekatere so večnamenske, zato za ceno ene torbice lahko kupite tri. Za ceno enega čevlja imate dva s snemljivimi trakovi. Skratka, Desigual se iz leta v leto izboljšuje in preseneča.

Modni dodatki se lahko veselijo pisanih, a tudi spodobnih torbic priljubljenih modelov in oblik, pa tudi številnih novih modelov. Za denarnice, šali ali nakit . Navsezadnje presodite sami.

ženski plašč Desigual

ženska majica Desigual

ženska obleka Desigual

torbica Desigual

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij