+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Desigual SS 16 - Športna kolekcija

  30. 03. 2016      Iz sveta mode

OPOZORILO: Ta članek je namenjen ljudem, ki radi skrbijo ne le za svojo notranjo lepoto, ampak tudi za svojo zunanjo lepoto. Tamtadadáááá ... Drage dame, nova kolekcija Desigual za pomlad / poletje 2016 je popolnoma bleščeča, izjemna in funkcionalna športna kolekcija.Pomlad se takoj bliža in poletje je čim hitrejše, zato svoj prosti čas preživimo v fitnesu ali »tekaš« zanemarjene kilometre, da spustimo nekaj kilogramov v kopalke ali da svojo nepopolno postavo oblikujemo nazaj do popolnosti in zadovoljstva. trdo delamo in se znojimo, a pogosto nimamo občutka, da bi ga morali imeti za takšen nastop, a vsekakor si zaslužimo dober občutek in veste, zakaj?

Mislite, da če greste na vadbo in zvečer s hrano ne boste dohiteli izgorele energije, bo občutek prišel? Možno je, vendar smo odkrili veliko bolj zanimivo možnost . Dober občutek, kako se počutimo v notranjosti, je to, kako smo videti . Na žalost k sreči je tako! In ker smo pravočasno prišli do tega "gró" , vam ga želimo podariti v obliki lepih, elegantnih in zelo funkcionalnih oblačil, namenjenih športu in rekreaciji . Oblačila nova, pomladno-poletna kolekcija Desigual za leto 2016. Prikladno zdaj sedi, nastavi oči, uživaj in se navdihni, ker 3 ....... 2 ...... 1 .... ZDAJ !

Najprej so najpomembnejši del vsake športne obleke dobro izbrani in še lepši čevlji. Oblikovni čevlji ustrezajo obema vidikoma, so funkcionalni, prilagodljivi, imajo mehak podplat in težko jih čutite na nogah, med drugim so dizajnerski in nihče v vaši bližini jih zagotovo ne bo pogrešal.

Oblikovni športni čevlji

Oblikovna športna oblačila so tudi 100% funkcionalna, močna in dobro oblečena . Tako kot športne gamaše, ki jih imamo v različnih izvedbah, so tudi priljubljene na primer tiste s širokim, zložljivim obodom, ki jih lahko potegnemo z gumo, da se prilega telesu. Oblikovne gamaše imajo tudi prezračevanje pod koleni in so primerne za vse športne aktivnosti . Narejeni so iz dihajočega materiala, ki sesa znoj in naredi odlično postavo .

Oblikovne športne gamaše

Pomemben del obleke je tudi zgornji del. Majice, majice ali vrhovi iz funkcionalnega, vpojnega in udobnega materiala predstavljajo blagovno znamko Desigual. Oblikovna športna oblačila so narejena iz udobnega, elastičnega materiala, ki je primeren za vse športne aktivnosti. V takšnem tankem vrhu se boste počutili odlično in v njem izgledate lepo .

Oblikovno športni top tank

Priznajte si, da takšna obleka preprosto nima krivde. Oblikovno pa ni pozabil na športne jakne ali torbe . Vendar ne pozabite na režim pitja , ki vam bo pomagal s filtrom Bobble , ki zahvaljujoč edinstvenemu ogljikovemu filtru odstranjuje napolnjena onesnaževala z vodo . Poleg tega lahko filter prosto spreminjate, da ustvarite oblikovanje v različnih barvah glede na vaše razpoloženje. Steklenica zdrži 150 filtriranih litrov . Običajno je potrebno filter zamenjati po 2 mesecih z vsakodnevno uporabo.

Športna filtrirna steklenica Bobble

Saj veste, telovadite, pijete in se znojite. In vendar želite videti le dobro. Brez skrbi, Desigual vedno misli na vas, zato predstavlja komplete najbolj izvirnih brisač iz kolekcije Desigual living .

Barvita brisača Desigual
Tako dajte v torbo zgornji, spodnji del, čevlje, steklenico in brisačo in že ste pripravljeni. Upamo, da vam bodo všeč ne samo oblačila, kako lepo izgledate v njem, ampak tudi sami. Upamo, da boste dosegli rezultate v popolno zadovoljstvo. #budtedifferent ... ;-)

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij