+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Darilne škatle podjetja Differentu

  30. 11. 2018      Iz sveta mode

Sprašujem se nad božičnimi darili. Iščete nekaj v zadnjem trenutku in imate težave z izbiro? Potem imamo čudovite novice za vas. Ne bomo vas izneverili. Letos smo pripravili posebne darilne škatle, s katerimi boste veseli ne le partnerja, temveč tudi staršev, otrok ali prijateljev. Pravzaprav je darilo za vas, torej darilni namig .

Darilne škatle smo poimenovali sami, glede na tip osebe. Ne jemljite preveč resno. Nekako upamo, da vam bodo ta imena pomagala pri doseganju nadarjenih okusov. Poleg tega so "eko" zapakirani. Ne samo, da varčujemo z okoljem, ampak tudi, da se z embalažo sploh ne trudite, samo darilo ste rešili.

Darilna škatla Kočaprnda

Darilna škatla s stilskim imenom Kočaprnda je namenjena vsem mačkam, ki imajo radi izvirne, ekološke, vesele in dišeče modne dodatke. polje darilo vključuje veselo nogavice noge od blagovne znamke Vesele Nogavice , dišave, voski iz Yankee Candle in barva pokal Keep Cup .

darilna škatla

Romantična darilna škatla

Box Romantic vsebuje ogrlico Desigual z romantičnim motivom metulja. Voseči z vonjem po Woodwicku in Yankee Candle ter izvirni zvezek Anekke z motivom romantične lutke. Vsaka romantična duša bo cenila to darilo.

darilna škatla

Luksuzna darilna škatla

Darilna škatla Luxuska vsebuje luksuzne nogavice Calvin Klein , okrašene s kamni. Yankee Candle v luksuznem dizajnu in še bolj razkošni zapestnici iz pocinkanega jekla italijanske blagovne znamke Ops! Predmeti . No, priznajte, je luksuzno darilo.

darilna škatla

Darilna škatla Stylar

Darilna škatlica Styler je primerna za vse moške, ki imajo slog. Logično. Zato ne more zgrešiti elegantnih nogavic , ki jih moški nosijo posebej za stil Smart in Casual . Elegantna bučka iz kolka Disaster , ki udobno pospravi v žep in prijeten dišeč posnetek v avtomobilu, ki odlično diši po celotni notranjosti avtomobila. Moški običajno uživajo v avtomobilih, zato vas bo "gotovo" to darilo razveselilo.

darilna škatla

Kul darilna škatla

Darilna škatla vsebuje bistveno šarmer barvne nogavice Calvin Klein in ekološko vrč obdržati pokal. Keep Cup je odlična in predvsem praktična potovalna skodelica, ki se prilega večini tiskalnih glav in zahvaljujoč njej prihranite okolje, ker vam ni več treba dati kave, da bi šli v plastične vrčke neimenovanih lokalov.

darilna škatla

Elegance darilna škatla

Darilna škatla elegan je vse eleganten človek z oko za podrobnosti. Vsebuje elegantne nogavice Tommy Hilfiger, ki se jih ne boste sramovali. Niso divji kot Happy Socks in so res dobri. Poleg tega stilska pločevinka Scotch & Soda in neverjetni avtomobilski vžigalniki, ki lepo dišijo po notranjosti avtomobila.

darilna škatla

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij