+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Cvetna moda za maj

  27. 05. 2019      Iz sveta mode

Raste, cveti. Vse okoli nas. Pomladni odmori in nas na vsakem koraku zaslepijo z barvami in vonji.

V garderobo vključite cvetje in verjemite, da boste dobesedno cveteli. Navdušujemo iz kolekcij za pomlad / poletje 2019 , od več vodilnih svetovnih blagovnih znamk, ki so osvojila naša srca, in upamo, da bodo osvojili tudi vaše.

Ženska obleka Desigual

Desigualova izbira krojev, barvnih kombinacij in motivov je vedno več kot raznolika. Vse, kar morate storiti, je izbrati pravega. Obleke, ki delujejo kot cvetoči vrt, imajo pravi odmerek romantike in šarma, ki ga ni priporočljivo skrivati v omari. Bodite ponosni in očarajte svojo okolico.

obleka Desigual

Majice in vrhovi Moodo

Novost v našem repertoarju osupne ženske s kakovostnimi, dostopnimi cenami in materiali ter nenazadnje dizajni. Spomladi in poleti poljski znamki Moodo ne sme manjkati cvetje v več izvedbah. Majice, majice in majice, ki vam bodo všeč pri prvi obleki.

Moodo majice

Crocs čevlji

Crocs se je tudi to pomlad osredotočil na rože. Močne aplikacije na ikoničnih cokleh ali copatih z visoko platformo vas bodo popeljale na vrh namišljene lestve. Ti Crocs niso le absolutno osupljiv kos čevlja , seveda pa so tudi kakovostna obutev, v kateri noge čez dan ne bodo bolele. Na podplatu imajo masažne točke , so prilagodljive in enostavne za vzdrževanje.

Crocs

Anekke torbice

Oblikovalci Anekke preprosto cvetijo pod rokami. Podrobno cvetje je mogoče najti na vsakem modelu te blagovne znamke, bodisi v vezenju, obližih ali odtisih. Trenerji Anekke, nahrbtniki , torbe ali ledvični trendi Anekke niso samo po njihovi zaslugi videti romantično in nežno.

Anekke

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij