+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Culito iz Španije - vredna je nova kolekcija SS 18

  23. 02. 2018      Iz sveta mode

Za vse ljubitelje španske blagovne znamke Culito iz Španije imamo odlične novice, pravkar nam je prispela nova kolekcija pomlad / poletje 2018 in kaj je to? No, LE-GEN-D-ARNE! Povedati vam moramo, da Culito iz Španije ljubi celotno našo družbo, tako dekleta kot fantje v dekletih, vendar je ta kolekcija brez primere. Predstavljajte si čudovite obleke, vrhove, krila in majice, katerih oblikovanje in kroji so popolnoma podvrženi trenutnim modnim trendom in so prav tako narejeni iz visoko kakovostnih materialov.

Culito iz Španije

In zdaj si podrobno ogledamo novo kolekcijo pomlad / poletje 2018 . Kot smo že omenili, so kroji in motivi podvrženi trenutnim modnim trendom. Zato boste v tej kolekciji našli obleke elegantne, športne, rokave in prevelike velikosti . Seveda ne smejo manjkati pisane barve znamke in nori motivi. V obleke Culito iz Španije ste se zaljubili že zdavnaj, prav tako tudi mi, letos pa jih res ne morete izpustiti, in samo želimo vam povedati, da zagotovo ujamete kos, saj je med njimi veliko izbire.

A ne govorimo samo o oblačilih, saj znamka ponuja tudi druge privlačne kose. Kot so majice, bluze, vrhovi ali jopice. Letos se nosijo dolgi vrhovi z globokimi režami na straneh, asimetričnimi kosi, krojnimi vrhovi ali velikimi vrhovi . In vse te kroje lahko najdete pri tej blagovni znamki, zato si oglejte ženske majice Culito iz Španije .

Vendar ne smemo pozabiti na krila, po katerih so oblikovalci blagovne znamke res šli . Njihov navdih je bila priljubljena asimetrija, prozorni elementi in predvsem udoben in postajajoč slog. Culito iz Španije bi vsekakor moral biti vključen v vašo garderobo, drage dame. Zdaj se prepričajte sami.

obleka Culito iz Španije

obleka Culito iz Španije

obleka Culito iz Španije

top Culito iz Španije

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij