+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Culito iz Španije - španska blagovna znamka oblačil, ki mahajo z dolgčasom in sivino

  28. 02. 2014      Iz sveta mode

Španska znamka CULITO FROM ŠPANIJA je zelo priljubljena v zahodni Evropi in val veselja in barve je končno prispel na Češko. Ampak to je dobro, kajne? Siva in dolgčas je bilo dovolj;)

obleka Culito iz Španije www.differentfashion.cz obleka Culito iz Španije www.different.cz

Mnogi od vas so že slišali za Culito iz Španije, le malo pa jih ve, da prihaja s Kanarskega otoka Tenerife, kjer ima znamka sedež. Tudi življenje na tem otoku je veliko motivov, da se zares počutijo. Glavni predmet so čudovite barvne obleke, torbice Culito pa bodo na sceno prišle že leta 2014.

Kosi Culita nosijo zgodbe, ki jih je doživel sam glavni oblikovalec. Oblikovanja so resnično narejena iz srca, čeprav se morda sliši kot kliše. Kosi in materiali so samo gotovost. Vsak kos Culito vsebuje obilico ročno izdelanih podrobnosti, ki jih bodo cenili vsi, ki imajo radi modo in veselje do življenja.

obleka Culito iz Španije www.differentfashion.cz obleka Culito iz Španije www.different.cz

Blagovna znamka Culito se bo zaljubila v vsako samozavestno žensko, ki ne mara ostati skrita v kotu. Vsaka dama ali dama lahko v svojo garderobo vnese nekaj zanimivih barv in veselja.

Tisk na tkanini Culito je vedno najsodobnejši način, kot je mikropigmentacija. Ena najboljših tehnik ustvarjanja modnih odtisov. Vzorci in zgodbe na vsakem kosu so toliko bolj impresivni.

Vsak kos preide v roke pravih strokovnjakov. Ta obrt se resnično počuti brez oblačil.

obleka Culito iz Španije www.differentfashion.cz obleka Culito iz Španije www.different.cz

Nadaljnje podrobnosti, ki jih boste cenili, bodo blagovni znamki Culito dodali resničen znak izvirnosti. Z znamko Culito iz Španije boste zasijali ... in kmalu bo gorelo, kajne?

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij