+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

CULITO IZ ŠPANIJE - Španska blagovna znamka oblačil, ki jo imamo radi - Epizoda 23 - DifferentTV.cz

  30. 03. 2014      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, 2FLCt8J3C4U)%

Blagovna znamka Culito iz Španije se zdaj vije od zahoda kot nov modni val. Vsak kos je prefinjeno umetniško delo. Vsak kos nosi izkušnje iz življenja glavnega oblikovalca samega. Culito iz Španije ima svoj izvor in sedež na Kanarskih otokih, tako da lahko čutimo nežen vetrič žive in vroče Španije iz kosov te blagovne znamke.

Zdaj zastopamo blagovno znamko Culito iz Španije na Češkem za Češko in Slovaško republiko, tako da, če menite, da je katero od prodajnih mest vredno kupiti in si zaslužite prodati to lepo blagovno znamko, ne oklevajte in nas kontaktirajte. Z veseljem bomo stopili v stik z njimi in jim dobavili te kose.

Culito iz Španije je hitro postal druga najbolj priljubljena znamka na portalu DifferentFashion.cz. In nismo presenečeni. Z vsako novo kolekcijo se vedno bolj veselimo naslednje. Kar nas preseneti in nas spet razveseli.

Več informacij o blagovni znamki najdete v naši reviji: http://magazin.differentfashion.cz/ze-sveta-mody/culito-from-spain-spanelska-znacka-obleceni-ktera-mava-s-nudou-a-sedi/

E-trgovina te blagovne znamke na Češkem je tukaj: http://www.differentfashion.cz/sl/71-culito-from-spain

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij