+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Culito iz Španije - nova kolekcija pomlad / poletje 2019

  13. 05. 2019      Iz sveta mode

Nova kolekcija Culito iz Španije za pomlad in poletje 2019 je tu! Modna znamka Culito iz Španije slovi po neustavljivi domišljiji, igrivem dizajnu in brezčasnem kroju , zato ni čudno, da jo imamo radi že toliko let. Tudi za to pomladno-poletno sezono ni nič drugače, zato smo za vas založili čudovite nove kose, ki jih preprosto morate imeti. In ker gre za špansko blagovno znamko, zato verjetno veste, da se lahko veselite odličnih oblek.

ženska obleka culito iz Španije

Nova kolekcija je polna neverjetnih poletnih kosov. Izbirate lahko med velikim številom oblek različnih stilov, ki jih krasijo nori, pisani motivi, lahko pa tudi bolj subtilne obleke. Priznajte si sami, če bi imel v svoji garderobi vsaj eno žensko obleko Culito iz Španije, bi bil greh. In tako imamo pregled najzanimivejših iz našega ešhop.

Ženska obleka Culito iz Španije

Ta kolekcija ženskih oblek je presegla naša pričakovanja. Izbirate lahko med preprostimi in rafiniranimi kosi. Vsaka ženska izbere ne glede na značaj. Ne glede na to, ali ste izbrali ohlapno ali tesno prileganje, ima Culito iz Španije vse. Tudi letos obstajajo zloglasni nori in svetlo obarvani vzorci. Če na primer stavite na flamingo, potem ste na pravem naslovu. Material obleke je zelo prijeten in lahek, zato ga lahko zagotovo nosite od pomladi do jeseni. Vroča novica v letošnji kolekciji so tako imenovane kimono obleke , ki jih preprosto privežete na pasu ali pa jih lahko nosite ohlapno, čez vrh do hlač, kratkih hlač ali krila.

ženska obleka Culito iz Španije

ženska obleka Culito iz Španije

ženska obleka Culito iz Španije

ženska obleka Culito iz Španije

Ženska jakna Culito iz Španije

Če ste se odločili za obleko, potem imamo odličen nasvet za športne obleke. To je lahka športna jakna z veselih motivov, s katero lahko nosite tako priložnostne kot prosti čas. Letošnji modni trendi poročajo o vzorcih, vzorcih, vzorcih , zato ne skrbite, če boste to jakno kombinirali z vzorčnimi spodnjicami.

ženska jakna Culito iz Španije

Žensko krilo Culito iz Španije

Ste ljubitelj krila in imate raje krila kot hlače? Če menite, da je treba omaro oživiti, potem je krilo Culito iz Španije očitna izbira. Lepa, vzorčna, ozko krilo in rokav , letošnja kolekcija, ki jo boste našli. Letos jih okrasijo tudi z različnimi vezeninami, srebrnimi ali zlatimi niti in preprosto in preprosto izgledajo na enobarvne vrhove popolnoma razkošno.

žensko krilo Culito iz Španije

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij