+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Čudovito lepa kolekcija ANEKKE

  31. 10. 2018      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, gqjn8bUNrjA)%

ANEKKE

Ste se že kdaj vprašali, kako bi se bilo vrniti v preteklost . Na primer v tistih brezskrbnih otroških dneh. Do tistih dni, ko je bilo vsako drevo plezalni okvir ... Vsaka luža je bila za nas najboljše igrišče in bazen v enem. Ali ko nismo hoteli domov. . In vsak dan smo odkrivali košček našega lepega sveta? Vsak od nas ga je vsaj enkrat izkusil.

Če želite imeti ta občutek več kot enkrat v življenju, je Anekke pravi za vas . Zakaj? Ker kot ena redkih znamk lahko vzbudi čustva. Zahvaljujoč Anekke se boste zaljubili in na prvi pogled povezali dva nepovezana sveta. Tisti, ki ga živimo in moda. ZAMESLJIVO!

V podjetju Different smo zelo veseli, da bomo lahko posneli nove dele z blagovno znamko, kot je Anekke. Ljudje po vsem svetu jo imajo radi. Mi jo imamo radi. Ljubiš jo. Ne bojmo se reči. LJUBE ANEKKE.

Simča in Niko l vam bosta pokazala, da se lahko zaradi blagovne znamke znajdete v drugem svetu. V svetu, polnem sreče in veselja. Privoščite si pravo vzdušje. Sprostite se in se prebudite do novega dela.

ROKI ANEKKE

Objavil: Martin Špeta

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij