+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Crocs - Zakaj nositi original in ne imitacije

  06. 08. 2018      Iz sveta mode

"Ne bom doplačal za znamko! Je plastika kot plastika, zato kupujem ceneje, dovolj je za vožnjo ..." Ste se že spopadli s temi argumenti v zvezi s čevlji Crocs? Še vedno ne verjamete, da obstaja razlika med originalnimi Crocsi in cenejšimi imitacijami? In da je njihova cena višja samo zato, ker nosijo ikonično znamko? Izpeljali vas bomo iz napake! Pridite in preverite, da ima Crocs toliko pozitivnih, da si želite vsaj enega.

Crocs čevlji niso v prvi vrsti gume ali plastike! Narejena je iz patentiranega materiala Croslite ™ , ki je naravno antibakterijski, odpravlja vonj, primeren pa je tudi za obolele alergike ali tiste, ki imajo težave s kožo, saj ne vsebuje strupov. Poleg tega ima smola izjemno sposobnost blaženja udarcev in udarcev, čevlji pa se odlično obnesejo v blazini.

In zakaj je vsak korak v njih tako enostaven, udoben in nežen? Ker so lahke in oblikovane, da podpirajo lok stopala. Pike, ki jih vidite na vsakem Crocsovem čevlju, so akupresurne točke, ki zagotavljajo pravilno prekrvavitev in masažo, in ki ne bi želele več ur na dan imeti masaže stopal? :-)

Croslite Crocs

Zasnova je tudi dovolj prilagodljiva, da se prilagodi obliki stopala, zato "Crocsy" ne potiska, ne zdrsne ali pretisne. Primerne so tudi za nosečnice ali tiste, ki trpijo zaradi bolečin v hrbtu ali nogah.

Crocs

To je dvoživka! Crocs lahko nosijo na kopnem in v vodi, nič jim ne bo škodilo. Voda bo odtekala in pesek ali kamen se bo hitro izlil. Ni vam treba skrbeti za barvo, imajo visoko stabilnost.

Crocs čevlji

To niso samo cokle! Natikači s trakovi in trakovi za zračenje so ikona, izbirate pa lahko med številnimi stilskimi dizajni, oblikami, poletnimi in zimskimi različicami, ženskimi, moškimi in otroškimi modeli. Ena lepša od druge. Imaš svojega? :-)

Crocs čevlji

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij