+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Crocs čevlji, kot jih ne poznate

  23. 06. 2013      Iz sveta mode

Le malo svetovnih modnih znamk vzbuja tako nasprotujoča si čustva kot čevlji Crocs . Nekateri jih imajo radi, drugi obratno. Kar nekaj let je minilo, odkar so se na češkem trgu pojavili posebni gumijasti škornji. Danes bi težko našli družino, v kateri vsaj en par Crocs manjka v čevlju. Kljub prvotnemu nasprotujočemu se sprejemanju teh širokih zamašitev so na češkem trgu vzpostavili razmeroma močan položaj in niso več le poletna zadeva. Zimski modeli, skupaj s toplim krznom, so idealni za jesenske sprehode ali kot copate. Gumijastih čevljev in elegantnih škornjev iz rezanega usnja ni več treba predstavljati, saj gre za zelo praktično in udobno zimsko obutev, predvsem zahvaljujoč nedrsečemu podplatu.

Crocs Huarache čevlji Crocs Huarache čevlji

Današnja tema so predvsem modeli iz letošnje kolekcije pomlad / poletje 2013, ki prevladuje nad Crocs Huarache modelom v številnih barvnih različicah. Res je, da ima originalna oblika cokla Crocs že malo skupnega. Obstajala je le široka paleta veselih barv, ki na prvi pogled, predvsem pa uporabljeni materiali. Vsi čevlji Crocs, bodisi klasični ali superge ali sandale, vas bodo presenetili s svojo lahkotnostjo, udobjem in funkcionalnostjo. Vsi čevlji imajo prefinjeno, ergonomsko obliko, ki je udobna na stopalu in ne drsi. Material je antiseptičen in ga je zelo enostavno vzdrževati.

Crocs Huarache čevlji Crocs Huarache čevlji

Huarache je zračen in lahkoten, kot nalašč za tople poletne dni. Trakovi so poleg črnega modela barviti, ki jih je mogoče kombinirati s praktično vsemi oblačili. Rahlo dvignjena peta je udobna za nošenje, podplat pa vas nežno masira z akupresurnimi točkami.

Crocs Huarache čevlji Crocs Huarache čevlji

Dame, prepričajte se sami, da Crocs čevlji niso več samo čudni, široki, luknjasti čevlji, ampak so lahko tudi zanimiv in funkcionalen modni kos v vašem nosilcu za čevlje, po katerem lahko hodite celo poletje. A rády :-)

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij