+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Črno in belo ni dolgočasno!

  12. 06. 2013      Iz sveta mode

Vrhunec letošnje pomladno-poletne kolekcije svetovno znanih blagovnih znamk je črno-bela kombinacija . Črno-bele različice so elegantne, odlikujejo razkošje in jim sploh ni treba dolgočasno. Letos boste zagotovo zasijali v črno-beli obleki z geometrijskimi oblikami. Vendar pozor - ne vsak lik laska. Pazite na vodoravne trakove, ne morete si jih privoščiti vsi. Za čebulice so bolj primerna oblačila z enobarvnimi črtami na straneh, ki optično zožijo figuro.

Dizajnerska obleka Sara Modna obleka Sara Rep

Če se veselite barv, je prava črno-bela obleka z barvnim naglasom. Lahko je barvna zadrga, ki obleko popestri (še posebej, ko krasite koral ali zapestnico v barvi zadrge). V trendu so tudi črno-bele barve s travnato zelenimi vstavki.

Dizajnerska obleka Eva Rep: https://www.differentfashion.cz/sl/desigual-saty/1335-desigual-saty-eva-rep.html Modna obleka Eva Rep

Ni vrsta obleke? Ni važno! Zanesite se na svoje najljubše črne polže in jih dopolnite s črno-belim prostim rezom. Kombinacija vitkih hlač in ohlapnega vrha je ležerna in lahko prekleto seksi.

Dizajnerska majica Pi Rep Dizajnerska majica Pi Rep

Trgovine so polne črno-bele, čas je, da dodate garderobo. Črna in bela nista le modna modrina, ampak klasična klasika, v katero se lahko vrnete vsako leto. Prijetne črno-bele koktajle lahko vzamete na dopust, službo, zmenek ali zabavo. Ta kombinacija ne bo nikoli razočarala :)

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij