DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Copati

  12. 07. 2019      Iz sveta mode

Pomlad in poletje sta popoln čas za copate. Natikači so nam všeč, ker jih je enostavno obleči in še lažje jih sleči. Torej, nekateri morda ne vedo, kaj pomeni ta izraz. Razložimo si. Druga regija, druga moralnost, in čeprav vsi živimo v eni državi, se morda ne razumemo vedno. In ker smo modna prodajalka, smo želeli na to ustaviti.

cokle Crocs

Natikači so večina čevljev, ki drsijo. Logično. Differenta jim pravimo copati. No, kakšne cokle tečejo letos. Tako vsekakor drsite copate , brez njih poleti ne bi smeli obstajati. Ker niso samo "v", ampak so predvsem udobne in se prilegajo vsem. Za denim kratke hlače, ampak tudi za ženske obleke.

Nato lahko med copate spadajo celo medicinski copati, med katere bi zagotovo uvrstili copate Crocs , ki so narejeni iz posebnega in ultra lahkega materiala Croslite , imajo ortopedsko oblikovano notranjo nogo , ki ima tudi masažne točke. Nedvomno klasičnega perforiranega Crocskyja, ki je bil pred nekaj leti po vsem svetu in ki še vedno ljubi in sovraži vso družbo, lahko štejemo za tipične cokle.

Poleg tega ne stopajte v copate / copate Calvin Klein ali Tommy Hilfiger . Izbirate lahko med različnimi barvami in dizajni. Lahko se celo uglasite s svojo ljubljeno osebo.

Calvin Klein

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij