DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Converse - idealna izbira za popotnika

  21. 06. 2019      Iz sveta mode

Prihaja! Poletni festivali na prostem!

Čas, ko se zberejo veliki ljudje, ki uživajo v težkem času in imajo v srcu veliko (ne samo) glasbeno izkušnjo.

Ni važno, kaj potujete v letošnjem letu, obstajajo stvari, ki pripadajo vsem. Prijatelji, zabava, dobre pijače, dobra glasba in super obleka! Dejstvo je, da več ko gre ljudem navzgor, toliko bolje . A ker gre za festival in ne za modno revijo, je treba razmišljati o udobju. Letos je za nas "diferenťáky" jasna izbira blagovna znamka Converse ! Pridite z nami!

Obratno

S Converseom od glave do pet.

Pazite, da ne podcenjujete, kaj ste si nadeli na festivalu. Ne glede na to, ali ste gledalec že od daleč ali pa se boste potopili v viharni kotel, boste v izbranih čevljih preživeli nekaj ur, tako da vas ne more potiskati, zadaviti ali preprosto neprijetno. Čevlji Converse vam bodo z udobjem zibali noge, pa tudi glasbeni ritmi vam bodo na dušo.

Če želite biti več kot le čevlji, se ujemajte z zgornjim delom telesa. Majice Converse ustrezajo vsem, imajo vsestranski športni kroj, so bombažne in jih lahko izbirate med široko paleto barvnih kombinacij. In ko se zvečer ohladi, jo bo pulover Converse lepo prilagodil.

Kam iti z denarnico, ključi, telefonom in še več? Vrzi nahrbtnik na hrbet, super bo! Nahrbtniki Converse v različnih oblikah in barvah bodo vaši zvesti spremljevalci ne le za popotnike, ampak tudi za potovanja in počitnice.

 

Converse za moške

Converse dámské

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij