+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

ČEVLJI PANTOFLE IN CROCS IZ ZBIRKE NOVE LITE RIDE

  29. 07. 2019      Different TV CZ / SK

ŽENSKE POGONSKE KRIŽE

Crocs! Blagovna znamka, ki nas preseneča že 17 let. Crocs je prišel daleč. In to sploh ni bilo lahko. Plastični čevlji, ki so videti kot cokle? Kdo bi rekel, da bodo postali pravi modni hit. Zato smo veseli, da vam lahko prinesemo najboljše od Crocsa in smo vedno del tega uspeha. Dobrodošli v novi epizodi Različna televizija.

Današnja epizoda bo osredotočena na LITE RIDE! Vroče novice, zaradi katerih so Crocs copati in čevlji še bolj udobni in elegantni. Ne verjamete? Verjemite, saj smo ga preizkusili tudi sami. Nekaj uporabniškega testiranja smo naredili zase in izbrali nekaj naših izbrancev. Vsi so dali 1 *! In to nekaj pomeni. In še posebej v tem obdobju!

Vsi želimo imeti noge, kot v bombažu. Še posebej zdaj, čas za dopust. Crocs je poleg prijateljev, znancev in družine idealen partner za ta avanturistična potovanja . Zakaj?

Crocs čevlji so plastični in njihova glavna prednost je, da so vodoodporni. Noben dež vas ne bo več ustavil. Ne bo vas ustavilo niti, če nosite Crocs superge. Le nagniti se morate in vsa voda ne bo več. Poleg tega so tako udobno, ker. Natikači, copati, cokle, celo superge vsebujejo masažne točke, da bo vaša noga bolj prijetna. In to je prednost!

Skoraj smo pozabili. Blagovna znamka Crocs za letošnjo seźono prihaja z modeli za malčke - Crocs za otroke . Če torej želite predstavljati in biti usklajeni kot celotna družina, imate popolno priložnost.

Poleg vsega tega (in to je to) bomo predstavili tudi povsem nov koncept za videoposnetke, na katere se bomo osredotočali vedno več . Želimo, da izvedete več zanimivih dejstev, aktualnih informacij in novic blagovne znamke. V nekaj minutah bomo povzeli najboljše in najbolj zanimive stvari, ki jih boste našli na različici. Upamo, da boste uživali v video posnetkih in se veselimo naslednje epizode v podobni vesti.

Bodite prepričani, da nam sporočite, katere blagovne znamke vas zanimajo, o tem pa bomo posneli še en del. Pišite na mail ali Facebook. Pokličite in bodite drugačni. Veselimo se vašega srečanja.

MOŠKI KRATKI

Objavil: Martin Špeta

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij