+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Čevlji Melissa vs Mel - razlika?

  12. 06. 2013      Iz sveta mode

Pogosto nas vprašate, kakšna je razlika med plastičnimi čevlji Melissa in MEL. Tukaj bomo preprosto razložili.

Čevlji MEL so mlajša sestra svetovno znane in priljubljene blagovne znamke oblikovalskih čevljev Melissa. Zato je uradno ime te blagovne znamke "MEL by Melissa" in vsak čevelj v tej seriji ima na svojem podplatu besedno zvezo "Sanjala Melissa" (sanja Melissa). Ideja Melisse, da ustvari linijo čevljev MEL, je imeti enostavnejšo in cenejšo linijo za čevlje iz plastike. Z njo vključite cenejše e-trgovine, trgovine itd., Vendar Melisse in MEL ne prodajajte na istem prodajnem mestu.

Boty Melissa Čevlji Melissa

Zaradi tega je izpostavljen zbirko Melissa www.DifferentFashion.cz in obutev Mel je bil ustvarjen poseben češki e-trgovina www.botyMEL.cz , da bi lahko celo to serijo ponujena lokalne stranke;) Celo njegovi čevlji so narejeni iz briljantno materiala Melflex . Material vsebuje hipoalergenske in 100% neškodljive sestavne dele, ki jih je mogoče reciklirati. Ena stvar je bistvena - MEL ne diši! Diši samo nekaj parov in to je treba vzeti kot bonus;) Diši samo obutev MELISSA.

Ti dve seriji in njuno razliko je mogoče enostavno prikazati na primeru drugih svetovnih blagovnih znamk. Dolce & Gabbana ima svoj D&G, Versace svoj Versus, Armani izmenjavo Armani in zdaj Melissa svoj MEL.

Ampak ne bodimo nič manj - Melissa je ena najbolj priznanih blagovnih znamk na svetu. Luksuzne blagovne znamke oblačil, kot so Christian Dior, Marni, Burberry, Alexander McQueen, Fendi, Stella McCartney, Dolce & Gabbana in druge, uporabljajo te plastične dišeče čevlje za snemanje njihovih urednikov, kampanj, sestavljanje Melisse skupaj na modnih revijah itd.

Voňavé boty Melissa Dišeči čevlji Melissa

Čevlji Melissa so bolj luksuzne ponudbe. Večino teh čevljev oblikujejo svetovni modni oblikovalci, arhitekti ali oblikovalci. Največji primer je oblikovalka Vivienne Westwood, ki z Melisso sodeluje že nekaj let. Na podobnem principu, ko svetovni oblikovalec dela za razširjeno in priljubljeno blagovno znamko, so v zadnjem času številna sodelovanja - npr. Marni za HM, Christian Lacroix za Desigual, Versace za HM itd. Ta model že leta odlično sodeluje z Melisso . Melissa uporablja tudi materiale z različnimi luksuznimi odsevi, nekateri pari imajo dve barvi kravatov, tako da jih lahko spreminjate glede na obleko itd. Z Melisso na nogi preprosto čutite, da oblečete luksuzne čevlje.

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij