+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Čevlji Melissa - nova kolekcija pomlad / poletje 2017

  22. 02. 2017      Iz sveta mode

Hooray, nova kolekcija plastičnih čevljev Melissa je tu in je dobesedno VYVONĚ.N.Á.! Modna blagovna znamka Melissa je že dolgo naša strast, čevelj nam poči po šivih, zato smo se letos odločili dodati še čevelj, ker smo si na zalogi samo naložili nove kose.

Glede na trenutne trende je množična uporaba konic še vedno "in", vendar so kosi v ospredju bolj subtilni in nekoliko se vračamo v devetdeseta leta, ko smo nosili čevlje z visoko platformo . Drage dame, dovolite nam vam je predstavil vrhunske komade te sezone.

Sandali na ploščadi

Zavedajte se, da so te sandale na platformi , navdihnjene v devetdesetih, preprosto "vrhunske". Dostojan dizajn v ekstravagantni višini je preprosto brez napak.

Ženske sandale Melissa

Kamp Melissa + Vitorino

Pravi čevlji so vedno tisti, ki jih je nekdo zasnoval. Melissa v sodelovanju s svetovno priznanim stilistom Vitorin Campus predstavlja edinstvene čevlje, ki izgledajo zelo razkošno. Subtilna aplikacija na konici v obliki vezanega loka s čudovito kovinsko zaponko preprosto ni napaka.

Ženske sandale Melissa

Melisa + Salinas

Dejstvo, da blagovna znamka Melissa prihaja iz Brazilije, dokazuje podatek, da je letos predstavil posebno kolekcijo, ki jo je navdihnila modna plaža . Dokaz so te odlične mehčane sandale, spet na dvignjeni platformi z zanimivimi zaponkami.

Ženske sandale Melissa

Zmogljive aplikacije

Seveda se množične aplikacije na nogah nadaljujejo tudi v letošnjem letu, ti veliki odprti prsti in zaprta peta nosijo masiven prilegajoč se lok in na nogi izgledajo odlično. Spet je tu zmehčan notranji vložek in neustavljiv vonj po žvečenju.

Ženske sandale Melissa

Športne sandale

Letošnja kolekcija prinaša tudi športno različico dišečih, plastičnih čevljev . To so te čudovite sandale z zaprtjem z Velcro, zmehčanim podplatom. Udobje je zagotovljeno.

Športne sandale Melissa

Originalne flip flops

Predstavljajte si, da se sprehajate po plaži, sonce gori in čutite ne le vonj po morju, ampak tudi vonj po vaših čevljih. Takšne izkušnje bodo imeli samo Melissa flip flops.

Ženske jakne Melissa

Za vas smo zbrali nekaj novih kosov in upamo, da smo vas navdihnili, saj prihaja poletje in ga morate primerno opremiti. Dodati je treba, da bo Melissky zdržal več sezon in da njihov vonj po žvečilnih gumi ne bo nikoli izginil.

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij