+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Čevlji Mel so iz Brazilije prispeli z novo kolekcijo jesen / zima 2014

  23. 09. 2014      Iz sveta mode

Nova kolekcija dišečih plastičnih čevljev Mel, ki so vse bolj priljubljeni, je tu. Zahvaljujoč posebnemu materialu Melflex, ki se prilagaja obliki stopala, ne želite več nobenega drugega.

Mel sanje Mel Dream čevlji

Prva vrsta so te elegantne Mel balerinke z blagim vrhom. Na konici je lok, ki daje čevlju voh. Te balerinke lahko vzamete kadar koli. Ti čevlji MEL so bili narejeni v črni barvi s sivim lokom, vijolični s svetlo roza lokom in temno modri z bež lokom.

Mel Popstar Čevlji Mel Popstar

Druga vrsta so ti originalni elegantni čevlji v naročju. Kot njihovo ime - predlaga Mel Popstar, boste v njih zasijali kot prava zvezda. Čevlji imajo spektakularne drobne perforacije in so le v tej modni temno modri barvi, dopolnjeni z bež vzorci na naročju. Okrašena s srcem na gležnju z logotipom Mel in pasom okoli gležnja. Višina klina je 9 cm, vendar ga zaradi udobja sploh ne boste opazili.

Mel Poglej Čevlji Mel Look

Te privlačne balerinke so še ena vrsta nove kolekcije. Ti Mel čevlji imajo okrogel toe, ki je zdaj zelo moden in ga krasi srčkan lok z logotipom blagovne znamke v obliki srca. Okoli gležnja je odstranljiv trak. Balerinke Mel so na voljo v kombinaciji bež s črno in svetlo modro s temno modro.

Mel Pop Heart Mel Pop Heart

Tako kot drugi čevlji tudi Mel prihaja do priljubljenih balerin, ki jih že poznate iz prejšnjih kolekcij z izrazitim srcem na konici. Kar se tiče barvnih kombinacij, lahko izberete bodisi temno modro z roza ali sivo z rumeno.

Mel Pop Mel Pop

Zadnja vrsta so te luksuzne balerinke Mel z antilop in notranji podplat iz tekstila. Čevlji so okrašeni s kovinskim aplikacijskim srcem. Na voljo v tej elegantni rjavi z zlato aplikacijo, črni s srebrom in bež z zlatom.

Si želite udobne in elegantne čevlje? Tako pridobite te čudovite Mel čevlje iz nove kolekcije jesen / zima 2014 na: http://www.botymel.cz/ in ostanite drugačni!

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij