+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Čevlji Mel by Melissa

  27. 10. 2015      Different TV CZ / SK

% videoposnetkov (s, QfHs5VGLHIw)%

Čevlji Mel so brazilska blagovna znamka čevljev, zato je vsekakor bolj pomembna njihova poletna kolekcija. Kakor koli že, v kolekciji jesen / zima 2015 boste našli svoje ljubezenske koščke. Kombinirajte jih s stilskimi nogavicami, najloni ali gamaše in videti je čudovito in šik tudi v jesenskih mesecih. Še več, nihče ne pravi, da čevljev, kupljenih jeseni, spomladi ne morejo potegniti in imajo ljubezen na drugi pogled;)

Mel preprosto ve, kaj imamo radi, zato blagovna znamka znova navduši ravno po okusu in slogu, ki ga imamo radi - originalni, elegantni, zanimivi, barviti, elegantni in lepi čevlji, ki jih preprosto ni mogoče ljubiti. Mel je mlajša sestra plastičnih dišečih čevljev Melissa , ki so bolj razkošna linija istega podjetja.

Melissa je svetovno znana in strašno priljubljena blagovna znamka ... in Meljevi čevlji so hitro postali znani tudi srcem in razumom strank po vsem svetu. Čevlji, v katerih plešeš vso jesen ... in potem spomladi spet plešeš na ulice. In še vedno boste zvezda;) Bodite drugačni ...

Objavil: Milan Polák

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij