+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Čevlji in torbice Tommy Hilfiger - nova kolekcija SS18!

  07. 02. 2018      Iz sveta mode

Nove kolekcije za pomlad in poletje 2018 so vrečko dobesedno raztrgale. In kot se zgodi, smo vsak dan bolj navdušeni, saj v eshopu shranimo popolne kose za vas! In kaj nam je tokrat prišlo? Čudoviti čevlji in dodatki Tommyja Hiligerja , zato si jih predstavljajmo, ker lahko te kose nosite vse leto!

Torbice Tommy Hilfiger

Kdo nima torbice Tommy, kakršna ni bila! To je zagotovo, zato če ga nimate, ste ga preprosto našli. Oglejte si ponudbo torbic in izberite med majhnimi in velikimi, od klasičnih crossbody do prenosnih torb . Izbirate lahko veliko. Večina kosov, ki jih imamo za vas v našem eshopu, je v barvah klasične trobojnice in se odlično ujemajo z superge v istem dizajnu. In čevlji in torbice se morajo vedno ujemati. To je modna osnova.

torbica Tommy Hilfiger

torbica Tommy Hilfiger

torbica Tommy Hilfiger

Superge Tommy Hilfiger

Superge v različnih izvedbah bodo hit letošnje modne sezone. Morda absolut mora imeti na ploščadi košček teh belih lepotic , tistim se preprosto ne morejo upreti. Ampak ne stopite z originalnimi superge, posute s pajkicami . Ne izgledajo samo tako. In res se nikoli ne postarajo kovinski kosi, ki ustrezajo vsem oblačilom. Ne glede na to, ali nosite kavbojke, krilo ali celo obleko.

superge Tommy Hilfiger

superge Tommy Hilfiger

superge Tommy Hilfiger

Več navdiha najdete v naši naslednji epizodi Različna televizija !

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij