DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Češko-slovaška MISS! Smo ponosni partner

  22. 02. 2015      Iz sveta mode

Postali smo ponosni partner češko-slovaške MISS. Vaša najljubša e-trgovina Different.cz bo oblekla finaliste v čudovite Desigual obleke iz nove kolekcije. Medijski partner je postal naša modna internetna televizija DifferentTV , zato ne boste zamudili nobenega zakulisja. Prinesli vam bomo intervjuje s finalisti in veliko zanimivih informacij o tekmovanju.

Češko-slovaška gospodična Češko-slovaška gospodična

Kastingi na češko-slovaškem MISS se začnejo 1.3.2015 . Oglejte si www.cs-miss.eu za več podrobnosti.

Češko-slovaški MISS je malce "drugačen" kot mi;) Češko-slovaški MISS se ne odloči, ali imajo konkurenti otroka, koliko merijo in drugih podrobnostih, ki zagotovo ne škodijo njihovi lepoti in karizmi.

Obraz tega projekta za letošnje leto je lepa mati, manekenka, MISS ANDREA VEREŠOVÁ , ki bo skupaj z Míro Hejda moderirala zaključni slavnostni večer.

Češko-slovaški projekt MISS poteka pod pokroviteljstvom neprofitne organizacije Lepota v srcu, dobrodelna misija pa ostaja nespremenjena.

Kmalu bomo objavili zgodbo o konkretni stranki, ki ji bomo tokrat z našimi darili pomagali skupaj. Letos bo verjetno izbrana stranka, ki potrebuje psa za pomoč. Izobraževanje pasjega pomočnika je zelo draga zadeva in prav za to bomo zbirali finance.

Lepota ne govori o tem, kdo je bil pogosteje na sončni postelji. Lepota mora biti tudi v srcih ljudi. Le tako lahko naredimo svoj svet malo lepši. In zato smo ponosni partner tega projekta!

Zato se veselite češko-slovaške MISS z nami in ne pozabite biti "drugačni"!

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij