+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Celo otroci ljubijo Desigual

  16. 11. 2016      Iz sveta mode

Ste mama, ki je zaradi svoje prejšnje odvisnosti od nakupa stilskih oblek prešla na obsedenost z modo svojega otroka? Potem pravilno preberete ali nas boste preklinjali, da ste sploh prebrali začeli ...

Vsak od nas ve, da je večinoma super le nekaj mesecev. Dojenček raste s svetlobno hitrostjo in tako vsa oblačila, ki jih kopamo v njegovi garderobi (ki je razbita dvakrat toliko kot naša garderoba in trije drugi prijatelji skupaj), preprosto nimajo možnosti nošenja. Toda kdo bi se temu lahko uprl? :-) Simpatične krpe v miniaturnih velikostih in s tako izvirnim dizajnom - vaš malček ga mora imeti, naj ljudje vidijo, kako mu ustreza! Zato uživajte, navdihnite in se ne poskušajte upreti kolekciji oblačil za oblikovanje jesen / zima 2016.

Najmanjši med njimi morda še nimajo nobenega smisla, vendar to ni razlog, da bi jih osiromašili in jih ne nosili v gamaše ali hlače, v katerih jih ne bodo le udobno, ampak zagotovo pohvalili (ali vi, ki ste jih izbrali).

Otroške gamaše Desigual

Imate doma večje raubíři ali bodoče modne ikone, ki jih ne morete skriti v vozičku? Tudi blagovna znamka Desigual razmišlja vsako sezono. Nekateri ljudje niso nagnjeni k modi, saj v otroštvu (sramu, kajne ?;)), Pisane in originalnih oblačil za fante iz blagovne znamke Desigual Toda fante bo ljubezen! Dobi jih s svojo igrivostjo in v tej kolekciji slogom drsalca.

Dizajnerska jopica

Ali v vašem domu raste majhna princesa, model, prav super, kako bi moralo biti? Potem ne sme zamuditi teh kosov z zlatimi dodatki, pajkicami in ruffles. To je obleka za majhne zvezde, kot so narejene.

Obleka za deklice Desigual

Novo so tudi dvostranske oblikovalne jopice za otroke! Obleka se vam je umazala in preprosto nimate rezervnih oblačil - samo vklopite te jopice in zabava se lahko nadaljuje.

Oblikovna jopica za dekleta

Upamo, da vas je nova kolekcija oblačil za otroke Desigual očarala toliko kot mi, ali nismo sami v njej ... Dobro vemo, da čeprav otroci radi divjajo, plezajo na kolena, drevesa, peskovnike, imajo kosilo na svojih oblačilih , sladoled, čokolada ali pa padejo sami od sebe, nobene mame (in včasih tudi očeta) to ne ustavi želje, da bi jih postavili na najnovejše modne trende. :-)

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij