+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Calvin Klein - Spodnje perilo, ki je absolutni hit v tej sezoni

  01. 11. 2016      Iz sveta mode

Spodnje perilo Calvin Klein je vsekakor vrhunska uspešnica v letošnjem letu. To dokazujejo predvsem družbena omrežja, kjer pod hashtagom MyCalvins v tem perilu označujejo fotografije. In nič čudnega. Spodnje perilo Calvin Klein ni samo stilsko, ampak predvsem kakovostno in udobno. Oglejmo si koščke.

Absolutni zgornji kos je ta nedrček, imenovan Bralette Lift , ki ima rahlo ojačane skodelice in udoben material. Spodnji del je obložen z mehko gumo z logotipom znamke, na zadnjem delu pa so prekrižani tanki trakovi. Ta modrček je tako lep, da boste morda želeli občasno preveriti, da ne boste pozabili, da ga zjutraj ne pozabite v komodu. Odlično izgleda v kombinaciji z isto barvno podlago.

To je bilo zelo všeč, da je v zadnjem času padajočega trenda precej napihnjene skrinje in več žensk skrbi za naravo in predvsem udobja, tako da postavite dodatne sklece kot dovolj šport ,, Lambada. "Ta športni modrček Calvin Klein nima okrepitev za to Ima popolno obliko, in če doma majico in kavbojke slečete in si oblečete trenirke, zagotovo ne boste doma pas.

Set spodnjega perila Calvin Klein je lepo prilegajoč. Modrček je eleganten, hlačke so seksi, material pa izredno zadovoljiv. Skratka, ta kombinacija vam bo všeč, ko jo boste oblekli. Prijeten in nežen material in variabilnost trakov na nedrčku sta le namišljena glazura na torti. In hlačke Calvin Klein

Zadnja "spodnja obleka", ki vam jo želimo predstaviti, je "voile" ta roza varianta brezšivnega spodnjega perila v podaljšanem kroju na vrhu. Ta komplet dame res ne čutite, kar boste cenili predvsem med božičem, ko bombončke in potaknjenke prebijate skozi in skozi in vse, kar stisnete, praskate in zadavite. V tem ansamblu zagotovo ne. Torej božič samo v spodnjem perilu Calvin Klein . Ali Calvin Klein pod drevesom? To je nasvet za darilo za ženske, kot naredil, kar rečeš ...;)

Kaj trenutno razmišljate? Vse, kar moramo storiti, je, da se je znamka Calvin Klein resnično odlikovala. Kolekcija "Basic" ne samo, da presega naša pričakovanja, ampak je trenutna kolekcija preprosto nepremagljiva in zato jo imamo vsi tako radi.

Če želite izvedeti več, si oglejte video.

% videoposnetkov (s, EfWCk34AvzY)%

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij