+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Calvin Klein kape

  09. 08. 2018      Iz sveta mode

"Na začetku moram reči, da sem bil včasih le del baseball dresa. Zaščitila sem jim oči pred sončnimi žarki, da ne bi žarele v očeh in otežile nemotenega poteka igre. A to se je spremenilo. Danes sem dodatek ne le športnim in prostočasnim dejavnostim, nosim tudi bolj elegantne obleke. Obožujem ženske, moške, otroke in najstnike. Jaz sem bejzbolska kapa! In poglejte, kako stilsko me je dobila znamka Calvin Klein ! "

Ikonični logotip z znakom Calvin Klein Jeans na ozadju, nesmrtna črno-bela kombinacija , uniseks dizajn. To mora biti kos za vsakogar. Ženske jo lahko uporabite za bolj športno obleko, lahko pa tudi za obleke, krila ali kateri koli priložnostni model. Če ne trpite zaradi črnine ali če ne želite trpeti v vročih poletnih dneh, lahko posežete po možnosti sive.

Calvin Klein kšiltovka

Denim je brezčasen trend, ki verjetno nikoli ne bo izginil. Calvin Klein Caps so tudi tam . Ta vrsta je v "poševljenem" jeansovem dizajnu, ima nastavljivo usnje iz usnja in ikoničen logotip, vezen in reliefni. Je dovolj uniseks in eleganten, da se doma lahko spopada z moškim.

Denim bejzbolska kapa Calvin Klein

Za prave blondinke in druge roza ljubeče je odličen kos te "Kleinke" v praškastem odtenku. In če iščete seksi možnost, rdeče vroče!

Calvin Klein Cap

rdeča kapa Calvin Klein

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij