+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Butter Kings - nova znamka dodatkov za dom

  28. 01. 2019      Iz sveta mode

Novo leto - nova blagovna znamka! Butter Kings ima morda zavajajoče ime, vendar z maslom nima nobene zveze, niti ga ni ustvaril noben pravljični kralj. Toda ustvarja resnično kraljeve modne kose, ki vsakodnevno notranjost spremenijo v izjemne domove. In z vedrimi barvami, čudovitim dizajnom in igrivostjo, ki preprosto ne postavljajo omejitev.

Kralji masla

Izdelke Butter Kings izdeluje kup navdušencev, ki imajo radi oblikovanje in kombinacijo lepote in potrebe. Ustvarja in ponuja pripomočke za dom , kot so posteljnina, okrasne blazine, preproge, odeje, vrči ali velike večnamenske košare ali vrečke, ki jih lahko uporabite kot prostor za shranjevanje ali pametno košaro za perilo.

Veseli boste tudi , da se je Butter Kings rodil v poštenih čeških rokah. Vse je narejeno z ljubeznijo prav tu na Češkem.

Tako razveselite svoj dom, svoj dan, svoje ljubljene in res sebe. Smešni jahte, čudoviti buldogi, trendovski flamingi ali osupljiva gorska pokrajina. Pametnost te blagovne znamke ne manjka, zato Butter Kings ne sme manjkati v vašem domu!

Dolgoživost kraljev masla

Buldog iz maslenih kraljev

Kralji masla

Kralji masla Flamingosi

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij