+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Bodite lepi z dizajnerskimi dodatki

  24. 10. 2014      Iz sveta mode

V naši modni škatli vam ponovno predstavljamo nekaj nasvetov za obleke z dizajnerskimi dodatki , v katerih boste lepi in drugačni;)

Oblikovni dodatki Oblikovni dodatki

V vaši garderobi prevladujejo preproste in večinoma enobarvne stvari, a si vseeno želite pričarati izvirno in bujno obleko? Tu je vaš prvi nasvet. Poravnava se lahko samo dodatna oprema. Za tekočo preprosto zeleno obleko smo izbrali veliko Desigual torbo s prevladujočo modro barvo, ki jo dopolnjujejo zeleni in rjavi detajli iz kože. Večja denarnica Desigual z zaponko, beležnico in zapestnico Desigual v istih barvah se odlično ujema. Teme dodatkov morda niso vedno enake, odvisno od tega, kako se orientirate - bodisi v barvnem ujemanju bodisi v istem motivu.

Modna obleka in obleka Melissa Modna obleka in obleka Melissa

Ni vam treba povedati, da je to poletje hit. Celo Hejma je to vedel že zdavnaj, ko je prepeval, da je modra barva dobra. Izbrali smo to svetlo modro obleko Desigual z lepimi geometrijskimi motivi in zlatim Desigual vezenjem v spodnjem kotu, ki se popolnoma prilega zlatim dodatkom. Temu smo dodali še modri Melissa odprt prstni prst, ki je, čeprav brez pete, lepo eleganten in ga lahko s tem brezskrbnim nošenjem nosite brez pete: D

Oblikovna obleka Oblikovna obleka

Še en nasvet obleke je sestavljen iz pretočne dizajnerske krila A-linije s subtilnimi vzorci v zelenem in vijoličnem čipkanem robu. Poleg tega preprost črni rezervoar brez vzorcev, ki ohranja eleganco črne barve. In potrebuje nekaj dodatkov. Oblikovna plastična zapestnica v isti barvi, plastični čevlji Mel v zlati barvi in zlati dodatki drugih znamk. Idealna obleka za skoraj vsako priložnost. Če je šlo za obleko za delo ali bolj družaben dogodek, potem vzemite črno torbo, sicer jeans jakno. In lahko greš :)

Objavil: Team Different

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij