+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Bodite drugačni - ukvarjajte se s športom, potujte, oblačite se v slogu in se nasmejte

  02. 05. 2016      Iz sveta mode

Današnji čas zahteva, da živimo zdravo, izgledamo vitko, se ljubimo, potujemo in oblačimo v slogu. Ti slogani in ti izzivi nas čakajo na vseh možnih blogih, spletnih revijah, pa tudi v tisku in družbenih omrežjih. Tako se vsi skušamo nekako umestiti.


Nismo izjema in družbena omrežja so naš vsakdanji navdih in promocija naših sloganov. Na instagramu in facebooku pogosto prenašamo slogan #jsemdifferent ali #budtedifferent , znane hashtage , zahvaljujoč katerim lahko osvojite zelo zanimive nagrade. In kar je seveda tesno povezano z zgornjimi slogani, vendar ni čisto njihov namen. Naš cilj je, da vam povemo, da sledite tem geslom, če želite, vendar to storite drugače. Razen drugih, biti kreativen, eleganten, se počutiti dobro in srečno. Ker se danes ne bi smeli poskušati umestiti v množico, temveč se v njej raje odlikovati.

Mnogi od vas ste to že zaznali in poskušate živeti tako, a nekdo je morda še ni spoznal, zato smo se odločili, da vam damo še več. Kajti življenje ne govori samo o osnovnih potrebah življenja, ampak tudi o nečem dodatnem. Nekdo ima rad zdravo hrano, nekdo se rad lepo oblači in nekdo ima strast do potovanj, kaj pa vse to? Priznamo, da tudi naša ekipa raje zdrav življenjski slog, lepa oblačila in mnogi od nas se radi učimo novih stvari in potujemo. In ker smo RAZLIČNI , smo se odločili, da bomo naredili nekaj nekoliko drugače in z nasmehom.

V sodelovanju s turistično agencijo smo uspeli povezati vseti pogoji, ki vam lahko pomagajo pri doseganju sanjskih ciljev in naši #budtedi različni slogani. Potovalna agencija, ki se z nasmehom imenuje potovalna agencija , ki odlično združuje naš skupni namen, vsako leto organizira kurativne bivanja in športne oglede na Češkem, v Evropi, pa tudi po svetu. Ponuja priljubljena mesta v naši domovini, priljubljena letovišča v tujini, pa tudi privlačen eksotični svet.

Vir: cksusmevem.cz

Ciljna skupina so vsi, ki se ne bojijo potovati, ki imajo radi gibanje in zdrav življenjski slog. In tudi tisti, ki se radi oblačijo v elegantne in izvirne kose in se ne bojijo eksperimentirati v modi. Ker priznamo, da biti drugačen ni enostavno, je pa vsekakor zabavno in izpolnjujoče.

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij