DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Blagovne znamke Desigual

  09. 06. 2017      Iz sveta mode

Za vse ljubitelje dizajna imamo odlične novice. Dan "D" je tu! PRODAJA vseh izdelkov Desigual, ki jih imamo trenutno na zalogi! PRODAJA se začne to soboto, 10. junija 2017, in velja do porabe zalog.

Oblikovna prodaja

Iščete obleko ali torbico in se odločite, katero stvar kupiti za svojo denarnico? Ni vam treba več razmišljati in kupovati obojega, saj imamo za vas odlične popuste, tako da se lahko zelo razveselite.

Prodaja zajema vse izdelke na zalogi, vključno s trenutno kolekcijo Desigual pomlad / poletje 2017 . Ta zbirka je polna novic. Seveda so svetlo obarvani kosi z značilnimi mandalami še vedno na prvem mestu v tej kolekciji, a letos je Desigual prišel do zmernih kosov, ki jih lahko nosite za družabne dogodke ali druge formalne priložnosti. Lahko si predstavljate obe enobarvni obleki s spodobnimi vzorci in popolne usnjene torbice v enobarvni izvedbi s tradicionalnim motivom.

Velik hit, ki spremlja tudi kolekcijo Desigual SS17, je tudi slog Boho Chic , ki se zgleduje po sedemdesetih letih in hipi v modernem dizajnu. To so čipke, različna vezenja, asimetrični kroji ali prozorni elementi. Torej imate resnično nekaj za izbiro. In kaj bi lahko bilo koristno za vas?

Kaj pa te obleke Desigual ...

obleka Desigual

... ali ta odlična Desigual torbica ...

torbica Desigual

... kaj pa boic chic v slogu Boho?

denim jakna Desigual

... dovolj govoriti in iti kupiti svoj najljubši Desigual .

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij