DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €DARILO - Športna torba Desigual 2v1 nad 105 €ŽELIM SI TO
+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Avgust - čas poročne obleke

  28. 08. 2017      Iz sveta mode

Ste opazili, da je večina porok avgusta vsako leto? Zakaj je tako? Ker je že 8. mesec in čarobna sedmerica velja za nepomembno? Ali zato, ker je avgust mesec znamenja kralja živali, ki simbolizira moč in zaščitnika njegovega čopora? Da je avgustovsko vreme običajno vsak vikend idealno? Ali pa preprosto zato, ker želi?

Ne glede na to, ni pomembno, saj se avgust uspešno konča, in če še niste bili na poroki, vas takoj povabimo, zlasti v zakulisje. Poglejmo nazaj, kaj so nosili letos na avgustovskih porokah.

V zadnjem času svatje nosijo tematsko obarvane obleke. Kar pomeni, da so za ukvarjajo par in svatov izbrati barvo vystylují ,, "z oddajo. Vendar to ni pravilo. Imamo namig za vas, na vaše poročno obleko v poceni, barvitem slogu, v obliki dostojno, krajkovaných obleka Desigual s pisanimi dotakne. Dress dodali smo sijoče klinaste čevlje Melissa , originalno sklopko Calvin Klein in brezčasen nakit Ops!

Še en nasvet za poročno obleko je ta sveža kombinacija barvnih odtenkov. Obleka Desigual v kombinaciji z balerinami Melissa in nakitom Desigual v vsestranskih barvah, ki se popolnoma ujemajo.

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij