+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Aromatski difuzorji Woodwick

  09. 09. 2019      Iz sveta mode

Aromatski difuzorji postajajo vse bolj priljubljeni v domovih. In tako je priljubljena blagovna znamka Woodwick predstavila svojo linijo palic v elegantnih steklenicah, ki ure in dneve dišijo po vašem domu, zahvaljujoč svoji zasnovi pa je videti kot čudovit notranji parfum.

Woodwick difuzorji za aromo

Steklenica difuzorja Woodwick je napolnjena z esenco dišave, v katero vstavite peclje , ki bodo namočile tekočino in v ozračje dobile aromo po vaši izbiri. Intenzivnost vonja je odvisna od števila stebel, ki ste jih postavili v difuzor. Torej, če ga uporabljate v večji sobi, ne bojte se več uporabljati palic. Nasprotno pa v majhnih prostorih raje odstranite dišavo, tako da sproščujoča dišava ni premočna in s tem neprijetna. Sproščena aroma naj vas vedno umiri, spodbudi k sprostitvi in prijetnemu vzdušju.

Difuzor lahko uporabljate po želji, ne le v zaprtih prostorih, ampak tudi na terasi, ko uživate v trenutku udobja z družino ali obisku, na primer kavi.

Woodwick Aroma Diffusers imajo tudi odstranljivo etiketo, ki se še bolj odlepi kot očarljiva dekoracija, obesek z logotipom in široko paleto vonjev, ki bodo očarali vaša čutila.

Woodwick

Objavil: Katka Kocandrlova

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij