+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Anekke - kolekcija Aviator in Miss Anekke 2018

  31. 10. 2018      Iz sveta mode

Španska modna blagovna znamka Anekke nam je bila všeč predvsem zaradi njene nove zasnove in natančne izdelave. Brezčasni modni dodatki Anekke so obvezni za to jesen. V tem članku bomo predstavili novo kolekcijo, ki se ji ne morete upreti.

Blagovna znamka Anekke to jesen in zimo prihaja tudi z dvema vrstama - Aviator in Miss Anekke. Obe podzbirki igrata v jesenskih barvah. So podrobne in večina torb, torb in nahrbtnikov je okrašenih z obeski. Vsi kosi so dostavljeni v posebni vrečki za prah, tako da jih lahko vedno varno in udobno obdržite. Anekke niso samo torbice in nahrbtniki, temveč tudi torbe za prenosnike, etuiji, denarnice ali dežniki.

Anekke Aviator

Podkolekcija Aviator navdihuje vsakdanje človeško življenje. Predstavljal bo navdušenje in navdušenje, da bi naredil nekaj norega. Moral bi vzbuditi občutek, da narediš nekaj norega, česar že dolgo hrepeniš. Kot takrat, ko prvič letiš majhno letalo in začutiš vsak centimeter tega. Čutite, kako motorji vzletijo in pristanejo povsem drugače kot pri klasičnem boingu. Včasih ni lahko doseči svojih sanj in ciljev, potreben je velik pogum, da premagate vse strahove in dvome, vendar je svoboda in notranja izpolnitev, ki jo človek v tem trenutku doživi, neprecenljiva. Vse to in še veliko več se odraža v posameznih modelih modnih dodatkov Anekke Avike .

torbica Aviator

Anekke torbica

Gospodična Anekke

Podselek Miss Anekke simbolizira življenjsko pot, ki naj izpolni vaše želje in sanje. Gospodična Anekke je neodvisna, svobodna in vesela, saj ve, da za vsako težavo obstaja rešitev. Življenje je igra in vse igrače so skrite v čarobni aktovki, le pravilno se osredotočite in pozorno preberite priročnik za igre. Ljubite svojo domišljijo, bodite gospodična Anekke.

Torba Anekke

Anekke torbica

Več navdiha najdete na različnih televizijah !

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij