+386 1 77 74 787 (med delavniki, 9-15)

Anekke - edinstvena dodatna oprema za majhne in velike upornike

  05. 04. 2018      Iz sveta mode

Modna znamka Anekke je nastala v družinskem podjetju v sončni Španiji. Predstavlja nenavadne modne dodatke za romantične duše vseh starosti. Ponaša se z edinstvenim dizajnom, kakovostno izdelavo in detajli, ki ustvarjajo popolno svežo celoto.

Blagovna znamka svoje modele predstavlja v več zbirkah, tako da se izdelki lepo dopolnjujejo . Toda glavni element je vedno luštna lutka. Vsaka kolekcija ponuja več različnih torbic, od večjih čez ramo do majhnih križnic, nahrbtnikov, prenosnih ali potovalnih torb, denarnic, senčnikov ali pisarniškega materiala .

Dodatki so usnjeni izdelki, vsebujejo tako trdne in občutljive tkanine kot druge visoko kakovostne materiale . Okrašeni so z natančno obdelanimi detajli , vezeninami in odtisi, v katere se boste preprosto in preprosto zaljubili. Anekke ima romantičen duh , je nežen, nedolžen, zasanjan, a tudi pomirjujoč. Nosijo jo majhne princese, dekleta, pa tudi odrasle ženske, ki imajo radi originalne dodatke in modele. Nova kolekcija Anekke za pomlad / poletje 2018 vsebuje dva dizajna. Liberty in Bella Venezia.

Anekke Liberty

Kolekcija Liberty nosi značilne pastelne barve, lutko in naj predstavlja človeško svobodomiselnost . Blagovna znamka dobesedno predstavlja takšen dizajn: Treba je opozoriti, da za maki stojijo rastline, katerih korenine segajo globoko v zemljo in premagujejo celo slabo vreme. Če jih plujejo, se vračajo, kot da bi skušali svoje sanje ojačati. Plevel nas spominja, da je lepota v improvizaciji - biti in se počutiti svobodno. Živite brez strahu, sramu in kompleksov. Smejte se, širite veselje, ne bojte se sanjati in se zbuditi z upanjem, da boste širili željo po življenju, s strastjo biti svobodni in biti takšni, kot si želite. " In ta prosta misel prevaja obliko Liberty.

Anekke

denarnica Anekke

Anekke Bella Venezia

Čeprav gre za špansko blagovno znamko, kolekcija Bella Venezia predstavlja Benetko Italijo . Zasnova tega podzbirka naj bi vzbudila potovalni duh, željo po spoznavanju novih kultur in premagovanju jezikovnih ovir. Dobesedno pravi: " Potovanje je beseda, ki je odvisna od tega, kdo ali kdaj se uporablja. Čudno, da ima lahko ena beseda na svetu popolnoma drugačen pomen. Je nekaj, česar nikoli ne smemo prenehati - komunicirati. Vsako potovanje je zgodba in osebni izziv. Spoznajte nove kraje, jezik, običaje in različne ljudi. Ker ni kraja, ki bi nam bilo bolj pomembno, gre za občutek, ki se ustvari na potovanju. Občutek, zaradi katerega se počutimo del te izkušnje, napolni naš um in duha. Če želite vedeti več in se bolje spoznati - potujte. Vsako potovanje vas bo malo spremenilo, zato se nikoli ne ustavite. Pravzaprav je samo stvar odločitve, da gremo nekam. Konec koncev se bomo sčasoma vrnili s kovčki, polnimi novih izkušenj in spominov, ki jih ne bomo nikoli pozabili. "

Anekke torbica

Anekke torbica

Objavil: Differenta Team

Vam je všeč članek?

Ta spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje storitev, prilagajanje oglasov in analizo prometa. Več informacij